Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Καλώς Ανταμωθήκαμε» Σήμερα στη Λαμία η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατικών Συλλόγων!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Ιουλίου 2017 10:02 «Καλώς Ανταμωθήκαμε» Σήμερα στη Λαμία η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατικών Συλλόγων!

«Καλώς Ανταμωθήκαμε» θα πουν στην πρωτεύουσα της Ρούμελης 1300 χορευτές από 45 Συλλόγους απ΄ όλη την Ελλάδα, το Σάββατο 1η Ιουλίου στο χώρο της ΠΕΛ.

Η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατικών Συλλόγων «Καλώς Ανταμωθήκαμε», που αποτελεί την πρώτη συντονισμένη προσπάθεια συνάντησης Μικρασιατών από όλη τη χώρα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης στη Λαμία.

Το σπουδαίο αυτό εγχείρημα είναι συνδιοργάνωση του Δήμου Λαμιέων, της Ένωσης Μικρασιατών Λαμίας και της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος.

Πάνω από 45 Σύλλογοι και 1300 χορευτές από όλη την Ελλάδα θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας και θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς, ήθη και έθιμα από την Καππαδοκία έως της Κωνσταντινούπολη, την Προποντίδα και όλα τα παράλια της Μικράς Ασίας, τις μοναδικές αυτές αλησμόνητες πατρίδες του Ελληνισμού.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπαν για την σημαντική αυτή εκδήλωση ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και η Πρόεδρος της  Ένωσης Μικρασιατών Λαμίας Ελένη Κούντζου.

Η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατικών Συλλόγων «Καλώς Ανταμωθήκαμε» το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης στη Λαμία.