Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βούλιαξε το Nisi στο πρώτο του live!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 22:27 Βούλιαξε το Nisi στο πρώτο του live!

Το Nisi Πολυχώρος στις Ράχες Φθιώτιδας άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές του καλοκαιριού και ήδη έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με υπέροχες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Το Σάββατο, πλήθος κόσμου έμεινε να χειροκροτάει όρθιο τους απίθανους String Demons, οι οποίοι έκλεισαν το Φεστιβάλ Παράλιας Φθίας 2017 στο Nisi Πολυχώρος.

Η βραδιά ήταν μαγευτική με τους καλλιτέχνες να προσφέρουν μοναδικές στιγμές στο κοινό που αγκάλιασε την προσπάθεια των διοργανωτών (Πολιτιστικός Σύλλογος Αχλαδιωτών Κουμπάο και Διαδραστικός Σύλλογος Ραχιωτών Αλόπη).

Το Φεστιβάλ Παράλιας Φθίας είναι μια καινοτόμα προσπάθεια στα πολιτιστικά δρώμενα της Ανατολικής Φθιώτιδας από τους 2 πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, που ευελπιστούμε να γίνει θεσμός.

Φέτος, το πρόγραμμα ήταν διήμερο, με την πρώτη συναυλία να γίνεται στον Αλμυροπόταμο Αχλαδίου και τη δεύτερη στο Nisi Πολυχώρος.

Λίγο το καταπράσινο και όμορφα φωτισμένο Nisi, λίγο η θάλασσα μόλις λίγα μέτρα πιο δίπλα, λίγο τα απίθανα ακούσματα των οργάνων, το σκηνικό μας μάγεψε!

Το πρόγραμμα ξεκίνησαν οι καταξιωμένοι Μιχάλης Σουρβίνος (σολίστας) και Άννα Μορφίδου (τραγούδι) και ολόκληρωσαν οι Κωνσταντίνος Μπουντούνης (βιολεντσέλο) και Λυδία Μπουντούνη (βιολί) ή String Demons όπως όλοι τους ξέρουμε.

Αυτό ήταν το πρώτο live στο Nisi Πολυχώρος και αν κρίνουμε από την αρχή, η συνέχεια αναμένεται πολύ πολύ δυνατή!

Είναι πολύ ελπιδοφόρο που υπάρχει ένας τέτοιος χώρος στην περιοχή μας με πολλά όμορφα ερεθίσματα για όλες τις ηλικίες!