Και λεωφορείο από Λαμία για τη συναυλία του Μάλαμα στην Πελασγία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 07:20 Και λεωφορείο από Λαμία για τη συναυλία του Μάλαμα στην Πελασγία

Το «Πελαsγία εν Δράsει Festival» σας φέρνει πιο κοντά στην μοναδική καλοκαιρινή συναυλία με τον Σωκράτη Μάλαμα την Δευτέρα (14/8), στην πλαζ Αγίου Γεωργίου στην Πελασγία.

Μεταφορά με λεωφορείο από και προς τον συναυλιακό χώρο.

Κλείστε έως τις 6/8 θέση στα τηλ. 6983 778834 & 697 4269214 ή στην σελίδα μας στο fb ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ή στο Πελαsγία εν Δράsει Festival.

Το «Πελαsγία εν Δράsει Festival» ήρθε για να μείνει!!


Δευτέρα 14 Αυγούστου ο Σωκράτης Μάλαμας στην Πλαζ Αγίου Γεωργίου στην Πελασγία στα πλαίσια του 2ου «PelasgiaEnDrasi Festival»

Να ‘μαστε πάλι εδώ ξανά στον ίδιο στεναγμό...

Ο Σωκράτης Μάλαμας ταξιδεύει για να συναντήσει τους φίλους του σε όλη την Ελλάδα και αυτό το καλοκαίρι!

Τον Σωκράτη Μάλαμα τον διακρίνει μία μοναδικότητα στη γραφή, την ερμηνεία, τη σύνθεση, μα πάνω από όλα την οπτική του. Είναι αποδεκτό από όλους ότι είναι μία "σχολή" μόνος του.

Με αυτήν την ξεχωριστή καλλιτεχνική ταυτότητα, που δεν εντάσσεται εύκολα σε νόρμες, παρουσίασε πρόσφατα το νέο του δίσκο με τίτλο «Κάτοπτρα». 
«Τ’ ανέμου το φτερό, Με το κρασί στο αίμα, Τα κάτοπτρα» προστέθηκαν στα ήδη αγαπημένα τραγούδια και θα αναστατώσουν τον καλοκαιρινό αέρα, σε γνωστούς προορισμούς, όπου θα εμφανιστεί ο Σωκράτης μαζί με τους μουσικούς του.
Σε κάθε συναυλία του Σωκράτη το πάθος συναντά την ευαισθησία, ο λυρισμός την ερμηνεία, οι φωνές ενώνονται σε γιορτή χαράς και μυσταγωγίας και ο στίχος του τραγουδιού βγαίνει αβίαστα από τα στόματα:

...με το κρασί στο αίμα μας και με καλό καιρό
ήρθαμε να ξυπνήσουμε την πόλη που κοιμάται...

Μαζί του επί σκηνής:
Λαμπρινή Καρακώστα / τραγούδι
Νίκος Μαγνήσαλης / τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου/ κοντραμπάσο
Φώτης Σιώτας/ βιολί, βιόλα
Κυριάκος Ταπάκης/ λαούτο, μπουζούκι
Νίκος Παραουλάκης / νέυ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση