Χιούμορ, χορός, τραγούδι από τον Κωστή Μαραβέγια στη «Χώρα» - ΦΩΤΟ + BINTEO

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017 14:19 Χιούμορ, χορός, τραγούδι από τον Κωστή Μαραβέγια στη «Χώρα» - ΦΩΤΟ + BINTEO

Θεατρίνος (με την καλή έννοια) όσον δεν πάει, ατελείωτο χιούμορ και κυρίως τρομερή διάθεση για τραγούδι, χορό.

Ο Κωστής Μαραβέγιας όχι απλά όσο περνά ο καιρός κερδίζει περισσότερη αγάπη από το κοινό, αλλά μας προσφέρει απλόχερα ακόμη περισσότερο ταλέντο! Η συναυλία του το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου 2017, στο 11ο Φεστιβάλ Οίτης αποτελεί μία από τις πιο ωραίες εμφανίσεις του φετινού Φεστιβάλ.

Επικοινωνιακός όσο δεν παίρνει, χαρισματικός και με πλούσιο ρεπερτόριο, μιλούσε συνεχώς αλλά κυρίως αστειευόταν  με τον κόσμο, τα μικρά παιδιά που είχαν μετατρέψει τη σκηνή σε παιδική χαρά, ατάκες πότε πικρές πότε εύστοχες με μπόλικο χιούμορ αλλά όπως ήδη γράψαμε με ατελείωτη διάθεση για να περάσει καλά ο κόσμος!!!

Ο Κωστής Μαραβέγιας αποτελεί πια έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες όχι μόνο της νεολαίας αλλά και πιο προχωρημένων ηλικιών!!! Πολυσυλλεκτικό το κοινό που τραγουδούσε και χόρευε συνεχώς.

Επόμενη προγραμματισμένη συναυλία στο Φεστιβάλ Οίτης είναι την Παρασκευή με την Κλεονίκη Δεμίρη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση