«Ρουμελιώτες αγωνιστές του 1940»: Οι ήρωες που μας οδηγούν...

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 08:15 «Ρουμελιώτες αγωνιστές του 1940»: Οι ήρωες που μας οδηγούν...

Στιγμές από την ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Λαμίας στο επιβλητικό κτίριο της ΠΕ Φθιώτιδας στην πλατεία Ελευθερίας.

Ο Εξωραϊστικός- Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Λαμίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, εγκαινίασε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου 2017 την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Ρουμελιώτες αγωνιστές του 1940» με φωτογραφίες του αρχείου του Συλλόγου στον επιβλητικό χώρο του ισόγειου της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας!

Την παρουσίαση της βραδιάς επιμελήθηκε η κα Ξανθή Κουτσογιάννη, Γραμματέας του Εξωραϊστικού - Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Λαμίας! Ακούστηκαν ποιήματα των Ρίτσου, Ελύτη, Σικελιανού και άλλων, με τις υπέροχες φωνές του Νίκου Κοντογιάννη και της Ελένης Νταρλαδήμα. Την βραδιά έντυσε μουσικά ο Κώστας Νέλλας και οι μαθητές του! Μοναδική στιγμή το άκουσμα του ποιήματος "Πορεία προς το Μέτωπο" του Οδυσσέα Ελύτη με την φωνή του Μάνου Κατράκη!

 

 

Η έκθεση Φωτογραφίας «Ρουμελιώτες αγωνιστές του 1940» θα είναι επισκέψιμη μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2017, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, από Δευτέρα έως Παρασκευή!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση