Χαρά, αισιοδοξία και συγκίνηση στα εγκαίνια του νέου σπιτιού της Φιλαρμονικής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 22:53 Χαρά, αισιοδοξία και συγκίνηση στα εγκαίνια του νέου σπιτιού της Φιλαρμονικής

Αυτό είναι το νέο κτίριο που στεγάζει τη Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων

Στο νέο σπίτι της είναι κι επίσημα από την Τρίτη (7/11) το βράδυ η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας.

Σε μια λαμπρή τελετή εγκαινιάστηκε το νέο ευρύχωρο, ευάερο και ευήλιο κτήριο στην οδό Υψηλάντη 17 στη γωνία με την οδό Τσιριμώκου. Πραγματική βιτρίνα που θα φιλοξενεί από δω και στο εξής τις προσπάθειες του μαέστρου Δημήτρη Μαντά και των παιδιών του μικρών και μεγάλων.

Συγκινημένος ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, κατέθεσε την ικανοποίηση και τη χαρά του για την παράδοση αυτού του σύγχρονου κτιρίου σε ένα μουσικό σύνολο που εξακολουθεί αφιλοκερδώς "να διαφημίζει τη Λαμία σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης", όπως περιέγραψε και στη σύντομη ομιλία του για τα 121 - πλέον - χρόνια ζωής του! Ειδική αναφορά έκανε φυσικά στον μαέστρο μας, όπως και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος που χοροστάτησε στα εγκαίνια. Αμφότεροι δεν ξέχασαν επίσης και τις προσπάθειες του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Μάρκου Τσιτσία για να φτάσουμε στα εγκαίνια του νέου κτιρίου.

«20 χρόνια στο υπόγειο τα παιδιά αυτά κατέθεσαν ψυχή, πιστεύω σε αυτούς τους ανθρώπους και τώρα με αυτόν τον χώρο θα πάρουν φτερά», είπε από την πλευρά του ο μαέστρος μας, Δημήτρης Μαντάς.

Δείτε το βίντεο από τα εγκαίνια:

«Άλλη μια δέσμευσή μας υλοποιήθηκε!», έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο Νίκος Σταυρογιάννης:

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια του νέου κτιρίου που φιλοξενεί πλέον τη Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση