Εγκαινιάσθηκε η «Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης» ΑμεΑ (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 17:09 Εγκαινιάσθηκε η «Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης» ΑμεΑ (ΦΩΤΟ)

Ένα όνειρο ζωής για τους ήρωες της… ζωής, εγκαινιάσθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου 2017 στη Ροδίτσα Λαμίας.

Πρόκειται για τη «Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία», που έρχεται να προστεθεί στο έργο του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία νομού Φθιώτιδας.

Συγκινημένος ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λεωνίδας Μίχος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους σημειώνοντας την σημαντικότητα του έργου, προαναγγέλλοντας μάλιστα και τη δημιουργία επαγγελματικών "εργαστηρίων προστατευόμενης απασχόλησης", που θα πραγματοποιηθούν επίσης σε οικόπεδο που τους έχει παραχωρηθεί στη Ροδίτσα.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησαν οι δύο πρώτοι ένοικοι της «Στέγης» μαζί με τον μηχανικό Λουκά Κίτσο, στον οποίο ο Σύλλογος «οφείλει πολλά» σύμφωνα και με τον κ. Μίχο και τον Διευθυντή της Δομής Δημήτρη Μανούκα.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Φθιώτιδας Αποστόλης Καραναστάσης και Δημήτρης Βέττας, ο Αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραΐσκος, ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Γιάννης Ρούλιας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ζάχος Χαλβαντζής, Πρόεδροι και μέλη ΔΣ υποστηρικτικών Δομών, γονείς, συγγενείς και φίλοι παιδιών και ενηλίκων με Αναπηρία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση