Σήμερα η Αποκριάτικη παιδική γιορτή του «Συν στον Άνθρωπο»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 08:45 Σήμερα η Αποκριάτικη παιδική γιορτή του «Συν στον Άνθρωπο» (φώτο από την περσινή εκδήλωση)

Στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας σήμερα Κυριακή 11 Φεβρουαρίου - Βάλτε τις αποκριάτικες στολές και ελάτε…να διασκεδάσετε και να χαρείτε…

O Φιλανθρωπικός Σύλλογος «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ», το Θέατρο Σκιών με τον Μιχάλη Χατζάκη και το Κουκλοθέατρο Λαμίας με την Τασούλα Ξηρομερίτου, διοργανώνουν για την Αποκριά εκδηλώσεις-παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 π.μ.  με το παραμυθόδραμα «Ο Καραγκιόζης και το στοιχειό του πύργου» και το κουκλοθέατρο με το έργο «Ο Αρλεκίνος», μια παράσταση με χορό, τραγούδι και πολλά μηνύματα για τη φιλία.      

Στην εκδήλωση η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων, ο πολυβραβευμένος κ. Μιχάλης Χατζάκης, καθηγητής του Α.Π.Θ. θα τιμηθεί για το έργο και την πολύτιμη προσφορά του από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Λαμίας και τον σύλλογό μας. Γενική Είσοδος 5 ευρώ.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση