Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατάμεστο το Δημοτικό Θέατρο στη μουσική βραδιά των Midnight Blue

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 18:04 Κατάμεστο το Δημοτικό Θέατρο στη μουσική βραδιά των Midnight Blue

Υπέροχα τραγούδια από εξαιρετικούς καλλιτέχνες…

«Ο Δήμος Λαμιέων και οι Midnight Blue, κατάφεραν για ακόμη μια χρονιά να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κόσμου, με μια μουσική παράσταση σε ρυθμούς που όλοι αγαπήσαμε!!!»…

Με τα παραπάνω λόγια ο Δήμος Λαμιέων χαιρέτισε την πολύ επιτυχημένη μουσική παράσταση των Midnight Blue «Μουσικές και μελωδίες που αγαπήσαμε – Latin & Gypsy Jazz», το απόγευμα του Σαββάτου (17/3) σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο με το κοινό να απολαμβάνει μουσικές και μουσικούς.

Ακούστηκαν πολλά αγαπημένα τραγούδια από το χώρο των μπλουζ, τζαζ, λάτιν, αλλά και ελληνικά κομμάτια μεγάλων δημιουργών.

Συμμετείχαν  οι  μουσικοί: ‘The Midnight Blue’ Γιώργος Γκλάβας,  Άκης Δαβανέλλος, Μαρία Βε (ακορντεόν), Γιώργος Βενετούλιας (Κλαρινέτο), Σάκης Καρακώστας (Βιολί), Στέλιος Κατσίβελος (μαντολίνο), Νίκος Παπαρούπας (Τρομπέτα), Γιάννης Συγγούνης (Κόντρα Μπάσο), Σπύρος Τσιλοφύτης  (Gypsy κιθάρα).

Τραγούδησαν: Στάθης Ανδρικόπουλος, Δημήτρης Αργυρίου, Γιώργος Γεωργίου, Εύα Δημοκωστούλα, Χρυσόστομος Μαλάτος και το μουσικό σύνολο “Albatros” του Μουσικού Σχολείου Λαμίας με μαέστρο την Μάϊρα Παπαποστόλου. Αφήγηση Αντρέας Γιουλάτος – Λιοπύρης.

Δείτε φωτογραφίες: