Λαμία: Η Ξένια Κούρτογλου μας απέδειξε ότι «Η καλύτερη ευκαιρία είναι ΤΩΡΑ»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 08:17 Λαμία: Η Ξένια Κούρτογλου μας απέδειξε ότι «Η καλύτερη ευκαιρία είναι ΤΩΡΑ»

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσίαση του βιβλίου της στην αίθουσα της «Αρχαίας Αγοράς».

Σοφότεροι και με ισχυρά κίνητρα για να ξεκινήσουμε την απαραίτητη αυτογνωσία, φύγαμε από την αίθουσα της «Αρχαίας Αγοράς» της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας την Τετάρτη (16/5) το βράδυ, όπου η χαρισματική Ξένια Κούρτογλου, παρουσίασε το βιβλίο της «Η καλύτερη ευκαιρία είναι ΤΩΡΑ».

Πρόκειται για ένα βιβλίο που δε γράφτηκε από επαγγελματία συγγραφέα, αλλά από έναν άνθρωπο που ξέρει να παλεύει για τη ζωή.

Η ίδια έχει καταξιωθεί στον επιχειρηματικό κόσμο μέσα από την εταιρία της Focus Bari” που δεσπόζει στην Έρευνα αγοράς και με αυτό της το τόλμημα θέλησε να μεταβιβάσει εμπειρίες που αποδεικνύουν ότι… ο κάθε άνθρωπος μπορεί να είναι ηγέτης αρκεί να τον ανακαλύψει και να τον βγάλει από μέσα του γιατρεύοντας όσα τον πλήγωσαν ή τον φοβίζουν.

Κάπως έτσι μας παρουσίασε τη δύναμη που κρύβει η αποκωδικοποίηση της λέξης «Α.Γ.Α.Π.Η.»

«Σίγουρα δεν το έκανε για τα λεφτά…», είπε στην εισαγωγή του ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης που επισκέφθηκε τη Λαμία μόνο και μόνο για να παραβρεθεί στην παρουσίαση του βιβλίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Διόπτρα». «Θέλησε να μοιραστεί με τους άλλους ανθρώπους αυτό που ανακάλυψε και η ίδια ψάχνοντας στον εαυτό της», παρατήρησε ο  γνωστός δημοσιογράφος.

Ότι ανακάλυψε ένα καινούριο κομμάτι του εαυτού της, ανέφερε στο δικό της πρόλογο η επιτυχημένη Λαμιώτισσα επιχειρηματίας και μητέρα – με σπουδές δημοσιογράφου – Σωτηρία Καρέλη, που επίσης προλόγισε το βιβλίο.

Για το “Life coaching” (σε ελεύθερη μετάφραση προπόνηση ζωής) που κάνει το ίδιο το βιβλίο μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου «300» ιατρός Παναγιώτης Ιακωβής, που είχε και έναν ενδιαφέροντα διάλογο με την συγγραφέα. Η τελευταία άκουσε επίσης με ιδιαίτερη προσοχή κι όσους από το κοινό είχαν ερωτήσεις στις οποίες απάντησε αναλυτικά και με μεγάλη ειλικρίνεια.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την παρουσίαση του βιβλίου:

Η βραδιά έκλεισε με την Ξένια Κούρτογλου να δηλώνει ενθουσιασμένη από το χώρο και τη φιλοξενία που της επιφύλαξε ο συνδιοργανωτής της εκδήλωσης Δήμος Λαμιέων, τον οποίο εκπροσώπησε πολυμελής αντιπροσωπεία με επικεφαλής των Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη.

Το παρών έδωσε και ο βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας, Θύμιος Καραΐσκος και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι, οργανισμών, φορέων και φίλων του βιβλίου όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Το συντονισμό της παρουσίασης αλλά και την ευθύνη όλης της βραδιάς είχε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Δείτε πολλές φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση, αλλά και το βίντεο με ολόκληρη την παρουσίαση:

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την παρουσίαση του βιβλίου της Ξένιας Κούρτογλου στη Λαμία

Προσαρμοσμένη αναζήτηση