Στάσεις… Ζωής! Πως οι στάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ απέκτησαν άλλο νόημα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 10:23 Στάσεις… Ζωής! Πως οι στάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ απέκτησαν άλλο νόημα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μια ιδέα των μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου για την προστασία του Περιβάλλοντος…

«ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΒΑΛΟΝ» ονόμασαν την ιδέα τους να ομορφύνουν την πόλη της Λαμίας, οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Λαμίας και ξεκίνησαν την Πέμπτη (14/6) τοποθετώντας στις στάσεις του Αστικού-ΚΤΕΛ Λαμίας έργα που έφτιαξαν οι ίδιοι για το σκοπό αυτό.

«Στα πλαίσια των προγραμμάτων Εrasmus+ ‘AGREE’ και Οικολογικά σχολεία, που πραγματοποιούνται στο σχολείο μας (και θα συνεχίσουν και για τα επόμενα δύο σχολικά έτη δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε αυτά και νέων μαθητών που θα φοιτήσουν προσεχώς στην Α΄ Λυκείου στο 1ο ΓΕ.Λ Λαμίας) και με αφορμή τη δράση Let’s do it Greece, οι μαθητές μαθαίνουν, ευαισθητοποιούνται και θέλουν να μεταδώσουν την ανάγκη για την προστασία του περιβάλλοντος σε όλους», λέει στο LamiaReport η συντονίστρια των προγραμμάτων του 1ου ΓΕΛ, Καθηγήτρια Χημικός κ. Μάγδα Θωμά, που σε αυτή την προσπάθεια βρήκε συμπαραστάτες, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου και φυσικά το Αστικό ΚΤΕΛ-Λαμίας και τον Πρόεδρο του κ. Γούλα:

Δείτε φωτογραφίες από τη δράση, στην οποία πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στην Γραμματέα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Β. Λάμπρου για το χρόνο που αφιέρωσε για το σκοπό αυτό & φυσικά στους μαθητές-καλλιτέχνες: ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΑΝΤΥΠΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΜΕΛΙΝΑ, ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΚΟΡΙΝΑ, ΑΥΛΑΚΙΩΤΗ ΦΕΡΕΝΙΚΗ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΦΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΤΖΑΒΙΔΑ ΒΑΣΙΑ, ΖΩΓΡΑΦΟ ΑΧΙΛΛΕΑ, ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ, ΤΣΑΣΑΚΟ ΣΤΑΘΗ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΖΙΑΚΑ ΘΑΝΑΣΗ, ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΝΙΚΟΛΗ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΜΑΓΓΥ, ΘΩΜΑ ΜΑΝΟ, ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΒΙΒΙΑΝΑ.

Δείτε τις δημιουργίες των παιδιών:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση