Η Δέσποινα Βανδή στο Φεστιβάλ Οίτης 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 17:08 Η Δέσποινα Βανδή στο Φεστιβάλ Οίτης 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Δεσποινα Βανδή αλλά και οι πασίγνωστες μελωδίες του Νο1 μιούζικαλ «ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ» προσέλκυσαν εκατοντάδες θεατές στο 12ο Φεστιβάλ Οίτης στη «Χώρα», το βράδυ της Κυριακής 1 Ιουλίου.

Η παράσταση ήταν πραγματικά απολαυστική σε θέαμα, μια υπερπαραγωγή με 45μελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα.

Δέσποινα Βανδή, Άκης Σακελλαρίου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αργύρης Αγγέλου, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου, Εύα Τσάχρα και Άρης Μακρής επί σκηνής ενθουσίασαν το κοινό με τα τραγούδια και τα χορευτικά τους συνοδεία του υπόλοιπου πολύ καλού θιάσου.

Τα θρυλικά τραγούδια των ABBA της δεκαετίας του ’70 συνόδευσαν την ιστορία της Σόφι, η οποία λίγο προτού παντρευτεί τον αγαπημένο της Σκάι (Άρης Μακρής) αποφασίζει να ανακαλύψει ποιος είναι ο πατέρας της. Διαβάζοντας το νεανικό ημερολόγιο της μαμάς της, της Ντόνα (Δέσποινα Βανδή), μαθαίνει για το χίπικο παρελθόν της και τους τρεις άντρες στη ζωή της εκείνη την εποχή, άρα και τους ισάριθμους πιθανούς μπαμπάδες…

Στο τέλος της παράστασης όλοι οι συντελεστές καταχειροκροτήθηκαν από τους εκατοντάδες θεατές που έφυγαν με ανεβασμένη διάθεση.

Κι άλλα μεγάλα ονόματα όμως από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης έρχονται σύντομα κοντά μας στο Φεστιβάλ της Χώρας.

29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ : «Αλέξης Ζορμπάς»
Με τον Γρηγόρη Βαλτινό
Η εμβληματική μορφή του Αλέξη Ζορμπά, από το μνημειώδες και διεθνώς αναγνωρισμένο έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Ο Βίος και η Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά», σε μια μοναδική διασκευή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή. Με την αυθεντική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη. 

2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: «Η Άγρια Δύση»
Του Θοδωρή Αθερίδη. Μία κωμωδία western με φόντο την Κρήτη, γεμάτη γέλιο, πάθος για τη ζωή, τον έρωτα, την αγάπη και την Ελλάδα. Πρωταγωνιστούν: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μπέσυ Μάλφα, Πηνελόπη Πλάκα, Τάσος Κονταράτο

19 ΙΟΥΛΙΟΥ : «Μόλις Χώρισα»
Των Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου.
Ηθοποιοί και  θεατές  τραγουδoύν, γελάνε και χορεύουν όλοι μαζί, αντιστέκονται στην καθημερινότητα  που ζούμε και αποδεικνύουν ότι η ζωή έχει χρώμα και ο χωρισμός θέλει καλοπέραση! Πρωταγωνιστούν: Τζόυς Ευείδη,  Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Κάππας, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Μαρία Κωνσταντάκη, κ.α.

Πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις και την προπώληση εισιτηρίων στο επίσημο site του Φεστιβάλ Οίτης 2018: xwra.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση