Το i.P.A.S. FILM FESTIVAL έρχεται στο “NISI” από τις 13 εώς τις 15 Ιουλίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 19:17 Το i.P.A.S. FILM FESTIVAL έρχεται στο “NISI” από τις 13 εώς τις 15 Ιουλίου

ΠΡΟΒΟΛΕΣ: Το i.P.A.S. FILM FESTIVAL ταξιδεύει σε ένα “νησί” στο κέντρο της Ελλάδας, τον πρωτότυπο πολυχώρο δημιουργίας και εκδηλώσεων στις Ράχες Φθιώτιδας, το “NISI”.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Έχοντας στις βαλίτσες μας 55 ταινίες μικρού μήκους από 25 διαφορετικές χώρες και σινεφίλ διάθεση, στήνουμε πανιά και προτζέκτορα δίπλα από την παραλία για ένα νυχτερινό Open Air 3ήμερο προβολών.

Σας καλούμεσε μια ακόμη γιορτή του πολιτικού σινεμά, που αναδεικνύει ανεξάρτητες κινηματογραφικές παραγωγές ταινιών μικρού μήκους απ’ όλο τον κόσμο, με βασικό θέμα την τρέχουσα κοινωνική επικαιρότητα και την επίδραση της 7ης Τέχνης στα μεγάλα ζητήματα της ανθρώπινης περιπέτειας. Παραγωγή: The Default Project Κοιν.Σ.Επ

Αναλυτικό πρόγραμμα: https://www.facebook.com/events/1673193799459781/

ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΗ Καθημερινά από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου, 17.00 - 19.30

ΔΩΡΕΑΝ Εργαστήριο για Παιδιά: “ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ - Μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι και τις ασκήσεις γνωριμίας και εμπιστοσύνης, μαθαίνουμε τη σημασία της “Διαφορετικότητας”.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους μέσα από ειδικές ασκήσεις γνωριμίας και εμπιστοσύνης και στην συνέχεια να παρακολουθήσουν ταινίες κινουμένων σχεδίων του φεστιβάλ, που αφορούν τη διαφορετικότητα και να μας μιλήσουν για τα συναισθήματα που τους προκαλούν.

Δήλωση Συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6950686277

 

Ο Πολυχώρος NISI γεννήθηκ εως ένα μέρος ξεχωριστό, μέσα στη φύση και δίπλα στη θάλασσα, με γνώμονα την ανάγκη για δημιουργία, χαλάρωση, διασκέδαση, περιπέτεια. Μικροί και μεγάλοι μοιράζονται θετική ενέργεια μέσα από μία σειρά υπαίθριων αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Ένας πρωτότυπος πολυχώρος που συνδέει όλες τις ηλικίες κι όλες τις εθνικότητες προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες, αποτελώντας ιδανική επιλογή για εναλλακτικό τουρισμό.

Περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ. 22380 31809
Προσαρμοσμένη αναζήτηση