Εκτύπωση αυτής της σελίδας

NISI Beer Festival - Πάμε για Μπύρα και LIVE μουσική στις Ράχες!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 11:46 NISI Beer Festival - Πάμε για Μπύρα και LIVE μουσική στις Ράχες!

Από σήμερα Πέμπτη 26 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 29 Ιουλίου!

Πάνω από 30 ετικέτες μπύρας απ’ όλον τον κόσμο, διασκεδαστικά παιχνίδια μπύρας με έπαθλα, αυθεντική ατμόσφαιρα και φαγητό Oktoberfest & καλοκαιρινό LIVE με τα ‘Κίτρινα ποδήλατα’  σε έναν πανέμορφο χώρο δίπλα στη θάλασσα

Το Athens Beer Festival καινοτομεί και έρχεται στο NISI Πολυχώρος! Στην παραλία Ραχών, μόλις 30 λεπτά από τη Λαμία, νέα πρόταση που θα ενθουσιάσει και θα ικανοποιήσει απόλυτα τους χιλιάδες λάτρεις και εραστές της Μπύρας.

Μια ανεπανάληπτη ποικιλία 30 plus ετικέτες μπύρας σε draft και φιάλες, οι περισσότερες των οποίων έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Υπέροχες γεύσεις street food όπως λαχταριστά hot dog που θα παραγγέλνετε επί τόπου σε μια αυθεντική ατμόσφαιρα Oktoberfest, Beer Pong και άλλα διασκεδαστικά Beer Games και διαγωνισμοίμε έπαθλα.

Το Σάββατο 28 Ιουλίου στις 22.00 ένα απόλυτα καλοκαιρινό live με τα Κίτρινα Ποδήλατα θα πλαισιώσει την πιο ολοκληρωμένη φιέστα μπύρας που θα γίνει το must event αυτού του καλοκαιριού! Το δυναμικό live-rock συγκρότημα, αναλαμβάνει, ως ο κυριότερος εκπρόσωπος της σύγχρονης ελληνικής ροκ σκηνής, να μεταδώσει την ανεξάντλητη ενέργειά του, ενισχύοντας την πεποίθηση πως… «μέσα απ την παρέα που ενώνεται, μέσα απο την μουσική και τα ισχυρά μηνύματά της, μπορούμε όλοι να ανακαλύψουμε μια φωτεινότερη πλευρά του εαυτού μας».

Τα  ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, οι Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, στην πιο δημιουργική περίοδο της 18ετούς πορείας τους, υπόσχονται ένα εκρηκτικό stage performance και τραγούδια «πίσω απ την βιτρίνα», να μετατρέψουν τις βραδιές μας σε δυνατές συναυλιακές εμπειρίες που θα αναθερμάνουν τις ελπίδες μας για καλύτερες μέρες.

Προπώληση 8€  στο NISI Πολυχώρος, Παραλία Ραχών

Τιμή εισιτηρίου 10€ στην είσοδο

*To Athens Beer Festival προάγει την κουλτούρα της, στηρίζει τις προσπάθειες των Ελλήνων Ζυθοποιών και κάθε χρόνο καινοτομεί. Είναι μία αδιάκοπη προσπάθεια να ικανοποιούμε τους χιλιάδες απλούς φίλους, αλλά και τους εραστές της μπύρας.

Περισσότερες πληροφορίες: 22380 31809 και https://web.facebook.com/events/2145651402173548/