Αχλάδι: Μουσική παράσταση"Κάτω απ' το φως του φεγγαριού"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 12:53 Αχλάδι: Μουσική παράσταση"Κάτω απ' το φως του φεγγαριού"

Τα ωραιότερα τραγούδια που γράφτηκαν για το φεγγάρι, σε μια μοναδική μουσική παράσταση απόψε στον Αλμυροπόταμο Αχλαδίου "Κάτω απ' το φως του φεγγαριού", στα πλαίσια του "Φεστιβάλ παραλίας Φθίας 2018".

Το "Fthia Coast Fest" είναι ένας νέος θεσμός που φιλοδοξεί να δώσει καινούργια πνοή στην καλοκαιρινή πολιτιστική δράση της Ανατολικής Φθιώτιδας, με ποιοτικές συναυλίες καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Μετά τη συναυλία των Gadjo Dilo, το περασμένο Σάββατο, σειρά έχουν απόψε οι χαρισματικές ερμηνεύτριες Πένυ Ξενάκη και Μαρία Κανελλοπούλου, σε μια μοναδική μουσική παράσταση με τραγούδια που γράφτηκαν για το φεγγάρι, από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες, αλλά και το διεθνές ρεπερτόριο, μόλις μια νύχτα μετά την πανσέληνο.

Δυο εξαιρετικοί μουσικοί σολίστες πλαισιώνουν τη μαγική αυτή διαδρομή. Ο Γιώργος Τσοκάνης στα πλήκτρα και τη μουσική επιμέλεια και ο Κοσμάς Κοκόλης στο μπουζούκι και τη φωνή.

Η μουσική παράσταση θα γίνει σε έναν υπέροχο φυσικό χώρο σπάνιας ομορφιάς, στην παραλία του Αλμυροπόταμου στο Αχλάδι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η επόμενη μεγάλη συναυλία, στα πλαίσια του "Fthia Coast Fest", είναι την Παρασκευή 3 Αυγούστου με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη solo, στο Nisi Πολυχώρος στις Ράχες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση