Λαμία: Σπουδάζεις εδώ! Δουλεύεις παντού!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 15:01 Λαμία: Σπουδάζεις εδώ! Δουλεύεις παντού!

Αναζητάς και εσύ τις καλύτερες σπουδές; Θέλεις άμεση επαγγελματική αποκατάσταση; Σπούδασε τώρα στη Λαμία ένα από τα επαγγέλματα του μέλλοντος! Η σχολή «Le Gourmet» στη Λαμία σε περιμένει με νέα τμήματα. Οι εγγραφές ξεκίνησαν...

  • Πτυχίο αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο
  • Συνεργασία με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό
  • Επαγγελματική αποκατάσταση των μαθητών μας σε ποσοστό πάνω από 95%
  • Βραβείο καλύτερης σχολής

Η σχολή «Le Gourmet» στη Λαμία είναι σταθερή αξία!!!

Αναζητάς κι εσύ εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών για τα Τουριστικά και Επισιτιστικά επαγγέλματα;

Θέλεις να διδαχθείς το επάγγελμα του μέλλοντός σου από καταρτισμένο και έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό;

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, η σχολή «Le Gourmet» στη Λαμία παρέχει εκπαίδευση ποιότητας με εξειδικευμένα προγράμματα και μαθήματα.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της προσφέρουν ιδανικούς χώρους για την ανάπτυξη των μαθησιακών δραστηριοτήτων και την εφαρμογή της πρακτικής τους.

Στη σχολή «Le Gourmet», μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα πτυχιακά προγράμματα Επαγγελματικής Μαγειρικής (Σεφ), Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής, Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων (Hotel Management) και το νέο τμήμα Αισθητικής, ειδικά διαμορφωμένα στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Το νέο τμήμα Αισθητικής στη σχολή «Le Gourmet» είναι έτοιμο να σε υποδεχθεί στις νέες και ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του.

Οι καλύτεροι καθηγητές θα σου διδάξουν με επαγγελματισμό όλα τα μυστικά για το επαγγελματικό μακιγιάζ, το Tattoo φρυδιών, την Ονυχοπλαστική και τις Βλεφαρίδες.

Αλλά και για εσένα που δεν έχεις ελεύθερο χρόνο να παρακολουθήσεις από κοντά τα μαθήματα, υπάρχει η δυνατότητα της ηλεκτρονικής μάθησης - e-learning. To e-learning σου παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσεις τις γνώσεις που επιθυμείς, ανεξάρτητα από το φορτωμένο καθημερινό σου πρόγραμμα.

Κάνε τώρα την εγγραφή στο τμήμα της προτίμησής σου στη σχολή «Le Gourmet» και πραγματοποίησε τα όνειρά σου!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα μπορείς να επισκεφθείς το γραφείο της σχολής «Le Gourmet» που βρίσκεται στη διεύθυνση Όθωνος 17, είτε να απευθυνθείς στο τηλ. 22310 67312.

Έλα στην παρέα μας στο Facebook: Le gourmet

Σχολή Τουριστικών και Επισιτιστικών σπουδών Le Gourmet
Όθωνος 17, Λαμία

Τηλ. 22310 67312

Site: legourmet.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση