Καράτε στη Φθιώτιδα: Πριν αποφασίσεις ενημερώσου!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 08:14 Καράτε στη Φθιώτιδα: Πριν αποφασίσεις ενημερώσου!

Oι εγγραφές συνεχίζονται στον Αθλητικό Σύλλογο Πολεμικών Τεχνών «Μέγας Αλέξανδρος»

Ο προπονητής του συλλόγου, Βασίλης Κατρούλης και οι συνεργάτες του περιμένουν παλιούς και νέους αθλητές που θέλουν να ασχοληθούν με το καράτε, στη σχολή, στην οδό Αγράφων 37, πλησίον του Χαλκιοπούλειου Αθλητικού Κέντρου στη Λαμία.

Ο «Μέγας Αλέξανδρος» Λαμίας συμπληρώνει φέτος 28 χρόνια λειτουργίας, δημιούργημα του Shihan Βασίλη Κατρούλη που ασχολείται περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες με το άθλημα του Καράτε και είναι ο μοναδικός προπονητής του αθλήματος στη Φθιώτιδα με δίπλωμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο Βασίλης Κατρούλης είναι επικεφαλής της International Karate Organization Kyokushinkai Kan Union, της World Kumite Organization και της Titans Kick Boxing - Mauy Thai Academy στην Ελλάδα και εκπρόσωπος στη Φθιώτιδα του Kudo Karate, η αξία του αναγνωρίζεται παγκοσμίως με διεθνείς συμμετοχές σε διοργανώσεις δίπλα σε κορυφαίους δασκάλους και αθλητές.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι και το μοναδικό σωματείο στη Φθιώτιδα που αναγνωρίζεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ), την επίσημη Ομοσπονδία για το άθλημα του Καράτε στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι το καράτε επισήμως από το 2020 θα είναι στους Ολυμπιακούς. Ως Ολυμπιακό άθλημα η συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για κάθε αθλητή. Συγχρόνως ισχύει η μοριοδότηση των αθλητών του για τις Ανώτατες Πανεπιστημιακές Σχολές όπως ισχύει και για τα υπόλοιπα αναγνωρισμένα αθλήματα.

Έχοντας από την περσινή περίοδο, ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα για τη διαμόρφωση αθλητών υψηλού επιπέδου, ο «Μέγας Αλέξανδρος» συνεχίζει με στόχο τα βάθρα και την εθνική ομάδα για τους αθλητές του. Συγχρόνως συμμετέχει στη σωστή διαμόρφωση του χαρακτήρα τους, μέσα από την πειθαρχία και το σεβασμό πρωτίστως στον ίδιο τους τον εαυτό.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Στη Σχολή εκτός από το τμήμα της Αγωνιστικής ομάδας, υπάρχει προαγωνιστικό τμήμα, τμήμα αρχαρίων, ενηλίκων και αυτοάμυνας. Οι μαθητές διδάσκονται από πτυχιούχους προπονητές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, Kyokushinkai και Kudo Karate, Kick Boxing και Ziu Zitsu.

Εκτός από τους επαγγελματίες δασκάλους, το πρόγραμμα εκμάθησης και εκγύμνασης στον «Μέγα Αλέξανδρο» υποστηρίζουν οι επιστημονικοί σύμβουλοι, Γιάννης Κωτσής και Νίκος Τζήμας, ενώ συνεργάζεται και ο πρωταθλητής του Καράτε Νίκος Γιδάκος.

Πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων και σε συνεργασία με την ΕΛΟΚ,  ο Α.Σ.Π.Τ. «Μέγας Αλέξανδρος» διοργανώνει στη Φθιωτική πρωτεύουσα και στο Χαλκιοπούλειο Στάδιο 6 με 7 Οκτωβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων – Νεανίδων, μαζί με το Κύπελλο U14 και το Κύπελλο U21.

Είναι η πρώτη φορά που μια τόσο μεγάλη διοργάνωση Πανελλήνιας εμβέλειας διεξάγεται εκτός Αττικής, προσελκύοντας αθλητές από κάθε γωνιά της χώρας μας.

Αν θέλετε και σεις να γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας του Καράτε και του «Μέγα Αλέξανδρου», οι εγγραφές συνεχίζονται,

καθημερινά από τις 10:30 π.μ. – 13:30μ.μ. και 17:30 μ.μ. – 21:30 μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6982373363 (what’s up).

Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών «Μέγας Αλέξανδρος»

Αγράφων 37, Λαμία (κοντά στο Χαλκιοπούλειο)

Ελάτε στην παρέα μας στο Facebook: Hellenic KyokushinUnion Lamia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση