Green Your Move: Μετακινήσου, έξυπνα, με ασφάλεια και οικολογικά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 08:50 Green Your Move: Μετακινήσου, έξυπνα, με ασφάλεια και οικολογικά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η παρουσίαση του πρώτου πλοηγού μετακίνησης στη Λαμία στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Ο πρώτος Ελληνικός Οικολογικός Πλοηγός Μετακίνησης που έχει δημιουργηθεί από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/9) στα ΜΜΕ και τους τοπικούς φορείς στους οδηγούς, αλλά και στους μετόχους και εργαζομένους του Αστικού ΚΤΕΛ και Υπεραστικού ΚΤΕΛ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Πρόκειται για έναν οδηγό πλοήγησης που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας και να ενημερωθείτε πότε, από που και σε πόσο χρόνο θα φτάσετε στον προορισμό σας χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα οποία είναι σαφώς πιο ασφαλή από τα ΙΧ.

Η παρουσίαση που έγινε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδος (εντός του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων) από τον καθηγητή Γεώργιο Σαχαρίδη και την ομάδα του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Προηγήθηκε το πρωί η πρώτη επαφή με το επιβατικό κοινό της πόλης σε σημεία επιβίβασης του Αστικού ΚΤΕΛ.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση