Σήμερα: Τα «Τέσσερα Βήματα για την Πολιτική Αλλιώς» του Γιάννη Οικονόμου στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 15:10 Σήμερα: Τα «Τέσσερα Βήματα για την Πολιτική Αλλιώς» του Γιάννη Οικονόμου στη Λαμία

Ντόρα Μπακογιάννη, Βασίλης Κορκίδης και ο Πάνος Σόμπολος έρχονται σήμερα στη Λαμία για την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Οικονόμου που θα γίνει στις 7:00' το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λαμίας.

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του βιβλίου του τον Μάιο στην Αθήνα ο Γιάννης Οικονόμου παρουσιάζει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Τέσσερα Βήματα για την Πολιτική Αλλιώς» στους συμπατριώτες του στη Φθιώτιδα.

Στη Λαμία θα βρεθούν η βουλευτής Α΄ Αθηνών και Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης και ο δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος για να μιλήσουν για το βιβλίο του Γιάννη Οικονόμου, στην εκδήλωση παρουσίασης που θα γίνει την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Κώστας Τσιλογιάννης, Συνταξιούχος Δάσκαλος-πρώην Δήμαρχος Υπάτης ενώ το συντονισμό της συζήτησης θα έχει η Μαρία Τσατζαλή , δημοσιογράφος, Star Κεντρικής Ελλάδας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Ο Γιάννης Οικονόμου  στην παρθενική του συγγραφική προσπάθεια καταθέτει τη δική του οπτική μέσα από τρεις ιδιότητες που δεν συγκρούονται, αλλά συνυπάρχουν: του πολιτικού στελέχους που έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης, του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία, καθώς και του ενεργού πολίτη, πατέρα και συζύγου.  

Στο βιβλίο «Τέσσερα Βήματα για την Πολιτική Αλλιώς» o Γιάννης Οικονόμου καταθέτει επίσης τις σκέψεις και τις προτάσεις του για στοχευμένες αλλαγές με διαφορετική φιλοσοφία σε τέσσερις σημαντικούς τομείς που μπορούν να διαμορφώσουν τις προϋποθέσεις  για να περάσουμε από το σημερινό τέλμα στην  Ελλάδα της επόμενης μέρας: την Παιδεία, το Δημογραφικό, την Ανάπτυξη και την Πολιτική.  

*Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Οικονόμου:

Ο Γιάννης Οικονόμου γεννήθηκε το 1973 στη Λαμία, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ολοκληρώνοντας τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Ασχολείται με την πολιτική από νεαρή ηλικία. Από το 1995 έως το 1998 διετέλεσε Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την περίοδο 1998 – 2001 πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Μέχρι σήμερα έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις ευθύνης, όπως Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή (2006 -2009) και Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΟΣΥ Α.Ε. (2013-2015). Την περίοδο 2016 - 2017 τέθηκε επικεφαλής του Στρατηγικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Από το 2001 εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, ως στέλεχος σε εμπορικές επιχειρήσεις. Το 2011 ξεκίνησε την επιχειρηματική του καριέρα στον κλάδο  εμπορίας και παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων που διαγράφει μια ιδιαίτερα δυναμική πορεία. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Ζορμπαλά, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση