Εσύ ξέρεις ότι η Λαμία έχει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου; (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 08:27 Εσύ ξέρεις ότι η Λαμία έχει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου; (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Ποδαρικό στη νέα χρονιά, πραγματοποίησαν την Τρίτη οι Νηρηίδες Φθίας - Μάθε για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης και αν σου αρέσει το ποδόσφαιρο μπορείς να συμμετέχεις !!!

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νηρηίδες Φθίας, όπως είναι η πλήρη ονομασία τους, είναι το μοναδικό σωματείο που δραστηριοποιείται στο άθλημα του γυναικείου ποδοσφαίρου στη Φθιώτιδα και την ευρεία περιοχή με έδρα τη Λαμία.

Ιδρύθηκε το 2013 και έκτοτε αγωνίζεται με επιτυχία, καταλαμβάνοντας υψηλές θέσεις, στο πρωτάθλημα γυναικών της Γ' Εθνικής Κατηγορίας που διοργανώνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ).

Μάλιστα στις αγωνιστικές περιόδους 2013-2014 και 2016-2017 κατέλαβε την δεύτερη θέση, ενώ στις περιόδους 2014-2015 και 2017-2018 την τρίτη. Στο σύντομο δε διάστημα της παρουσίας του ως σύλλογος, κατάφερε να επανδρώσει με δύο αθλήτριες την Εθνική Ομάδα της Ελλάδας.

Απαριθμεί στο έμψυχο δυναμικό του 40 αθλήτριες και 32 μέλη. Έδρα του συλλόγου είναι το Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας που βρίσκεται στο Δ.Δ Φραντζή. Το έμβλημα της ομάδας είναι μια Νηρηίδα φερόμενη πάνω σε ιχθυοκένταυρο και τα χρώματά της είναι το κόκκινο, το μπλε και το λευκό.

Την Τρίτη λοιπόν έγινε η πρώτη γνωριμία με τον καινούριο προπονητή τους Νίκο Τσικρά που έχει και την ευθύνη των Ενωσιακών Μικτών Ομάδων Φθιώτιδας, αλλά και το ΔΣ που βάζει υψηλούς στόχους για το φετινό πρωτάθλημα. Ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ανδρεόπουλος ευχήθηκε πάνω κι από όλα να υπάρχει υγεία και με την πολλή και σωστή δουλειά να φέρουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το LamiaReport βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση των κοριτσιών και συνομίλησε με τη διοίκηση και τα κορίτσια που λατρεύουν τη  μπάλα…

Αν αγαπάτε κι εσείς τη «στρογγυλή Θεά», μπορείτε να γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας των Νηρηίδων και να συμμετέχετε στην προσπάθειά τους να γίνει η Φθιώτιδα σημείο αναφοράς για το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Μαρίνα Πανταζοπούλου  6946950200

Ελένη Κυριαζή  6973999131

Κική Μυλωνά   6974411255

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση των κοριτσιών για τη σεζόν 2018-2019:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση