Με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε στο Χαλκιοπούλειο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 17:10 Με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε στο Χαλκιοπούλειο

Από την ΕΛΟΚ και το Δήμο Λαμιέων - Υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και πολλές συμμετοχές -Πλημμύρισε από κόσμο η Λαμία το Σαββατοκύριακο.

Περισσότεροι από 700 αθλητές από 125 σωματεία από όλη τη χώρα συμμετείχαν στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων- Νεανίδων, Νέων Ανδρών  - Γυναικών και στο Κύπελλο Under 14 - Under 21, που διεξήχθησαν στο Κλειστό Χαλκιοπούλειο Γυμναστήριο Λαμίας το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου 2018.

Οι αγώνες ήταν βαθμολογούμενοι και το ενδιαφέρον τεράστιο, για αυτό και έφεραν πάρα πολύ κόσμο στη Φθιωτική πρωτεύουσα, αλλά και στις γύρω περιοχές όπου διέμειναν οι αθλητές με τους εκατοντάδες συνοδούς τους.

Την απόλυτη ικανοποίησή τους εξέφρασαν τόσο οι άνθρωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ), όσο και ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης, που υποστήριξε από τον περασμένο Απρίλιο την αποκέντρωση του αθλήματος. Τότε θυμίζουμε η Λαμία φιλοξένησε το Open Series 2018, διεθνής διοργάνωση που γίνεται πλέον θεσμός και θα επαναληφθεί τον Απρίλιο του 2019. Ανάλογη και η ικανοποίηση των ανθρώπων του ΑΣΠΤ «Μέγας Αλέξανδρος» που υποστήριξε οργανωτικά τους αγώνες.

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του LamiaReport:

Στη Λαμία εκτός από τους εκατοντάδες αθλητές των νέων κατηγοριών, βρέθηκε και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με το Shotokan Karate,Ευρωπαίος πρωταθλητής,  Βαλκανιονίκης, Μεσογειονίκης και μέλος της Εθνικής Ομάδας Καράτε, Νίκος Γιδάκος.

Δείτε τι μας είπε για το Καράτε και την εξέλιξη του αθλήματος στη Λαμία:

Εκτός από τις απονομές των μεταλλίων στους αθλητές, ο Δήμος Λαμιέων και ο ΑΣΠΤ «Μέγας Αλέξανδρος» τίμησαν για την προσφορά τους στο καράτε και γενικότερα στον αθλητισμό, τους Χρήστο Μπουλούμπαση, Γιώργο Γερόλυμπο, Ιωάννη Κανέλλη, τον Γιατρό και Πρόεδρο των «300» Παναγιώτη Ιακωβή και τον Γυμναστή και Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου, Νίκο Τζήμα.

Δείτε πολλές φωτογραφίες από τους ενδιαφέροντες αγώνες που διεξήχθησαν στο Χαλκιοπούλειο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση