Λαμία: Χρόνια τώρα μας σερβίρει την πιο γευστική κρέπα της πόλης!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 07:30 Λαμία: Χρόνια τώρα μας σερβίρει την πιο γευστική κρέπα της πόλης!

Για τους λάτρεις της κρέπας, ένα όνομα είναι συνώνυμο με την πιο γευστική τους απόλαυση... Ο λόγος φυσικά για το «Σερραϊκό»! 

Στο κέντρο της πόλης, στην Πλατεία Πάρκου, το «Σερραϊκό» έχει γίνει θεσμός για πολλά χρόνια τώρα. Αποτελεί τη φυσική συνέχεια ενός καφέ ή ποτού, αφού παραμένει ανοιχτό όλο το 24ωρο για να ικανοποιεί και να "γλυκαίνει" όλους τους θαμώνες της πλατείας, αλλά και διερχόμενους επισκέπτες.

Μία γλυκιά συνήθεια που σε ακολουθεί και στο σπίτι ή στη δουλειά, μέσω Delivery. Με ένα τηλεφώνημα στο 22310 25162 & 6987 971446 (και online μέσω YouDelivery.gr).

Στον κατάλογό του θα βρεις κλασικές επιλογές σε γλυκιές και αλμυρές κρέπες, σφολιατοειδή, snacks, sandwiches, και άλλες ξεχωριστές γεύσεις. Όλες διαθέσιμες και για delivery καθημερινά, με ωράριο 5:00μμ - 1:00πμ (Παρασκευή και Σάββατο 5:00μμ - 2:00πμ).

Το «Σερραϊκό» έχει  Delivery, και εμείς σου ετοιμάσαμε έναν φρέσκο διαγωνισμό με δωρεάν κουπόνια Delivery (μέσω YouDelivery). Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα που θα βρεις στο τέλος του άρθρου για να μπεις στη κλήρωση

Για κρέπα γλυκιά και αλμυρή, τοστ, Club sandwich, burger και όλα τα γευστικά σφολιατοειδή προϊόντα δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το «Σερραϊκό»!

Delivery καθημερινά,
ωράριο:
 5:00μμ - 1:00πμ (Παρασκευή και Σάββατο 5:00μμ - 2:00πμ)
Τηλεφώνα: 22310 25162 & What's up6987 971446.
Online μεσω YouDelivery.gr

Ελάχιστη Παραγγελία: 5€ εντός Λαμίας και 10€ εκτός πόλης.



ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Όπως πάντα... σου έχουμε κουπόνια. Δήλωσε συμμετοχή, μπες στη κλήρωση και κέρδισε 3€ κουπόνια. Ο διαγωνισμός "τρέχει" έως τη Τετάρτη 07/03.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση