Λαμία: Οι αστυνομικοί γιόρτασαν τον προστάτη τους Άγιο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 17:08 Λαμία: Οι αστυνομικοί γιόρτασαν τον προστάτη τους Άγιο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η 20η Οκτωβρίου είναι η ημέρα που η Εκκλησία μας γιορτάζει τον Άγιο και Μεγαλομάρτυρα Αρτέμιο, ο οποίος είναι και προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας», τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λαμία, Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ. Νικολάου.

Μετά την Δοξολογία την Ημερήσια Διαταγή του  Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ανέγνωσε ο υπεύθυνος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, Αστυνόμος Β’ Σταύρος Κουτουλογένης.

Ακολούθησε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φθιώτιδας, όπου πραγματοποιήθηκε ειδική βράβευση στους πέντε αστυνομικούς που το Φεβρουάριο του 2011 τα έβαλαν με πέντε πάνοπλους ληστές καταφέρνοντας τη σύλληψή των τεσσάρων και το θανάσιμο τραυματισμό του ενός.

Δείτε το βίντεο:

 

Η είδηση της ημέρας, ήταν η δημιουργία σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων, μνημείο πεσόντων αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος:

 

Στη φετινή τελετή και τη δεξίωση, παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξεως, Δημήτρης Αναγνωστάκης που μίλησε για το ρόλο της σημερινής Αστυνομίας, όπως και ο επικεφαλής των Αστυνομικών Υπηρεσιών στην Περιφέρεια, Υποστράτηγος Μιλτιάδης Πουρσανίδης:

Δείτε βίντεο:

 

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση