Οι δέκα τυχεροί που κερδίζουν δωρεάν delivery από το «Σερραϊκό»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 18:17 Οι δέκα τυχεροί που κερδίζουν δωρεάν delivery από το «Σερραϊκό»

Αυτό ήταν! Ο διαγωνισμός που έτρεχε από το «Σερραϊκό» και το YouDelivery για δωρεάν κουπόνια ολοκληρώθηκε και σας έχουμε τους νικητές.

Ο διαγωνισμός μέσω του YouDelivery.gr μοιράζει 3ευρα κουπόνια για Online παραγγελία από τo «Σερραϊκό».

Οι δέκα νικητές είναι οι παρακάτω:

- ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΖΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ
- ΑΓΑΠΗ ΤΣΑΡΟΥ
- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΚΕΡΠΙΝΗ
- ΑΥΓΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
- ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΡΑΣ
- ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΖΙΑΒΟΣ
- ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΖΟΥΒΑΛΗ
- ΑΝΤΡΕΑΣ ΖΑΡΟΝΙΚΟΛΑΣ
- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ
- ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Οι νικητές θα λάβουν email με τον κωδικό του 3€ κουπονιού τους (υπενθυμίζουμε πως ο κωδικός εισάγεται κατά το τελικό στάδιο της παραγγελίας στο youdelivery.gr, πριν την ολοκλήρωση).

 

Το «Σερραϊκό» είναι η γλυκιά συνήθεια που σε ακολουθεί τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά, μέσω Delivery. Με ένα τηλεφώνημα στο 22310 25162 & 6987 971446 (και online μέσω YouDelivery.gr).

Στον κατάλογό του θα βρεις κλασικές επιλογές σε γλυκιές και αλμυρές κρέπες, σφολιατοειδή, snacks, sandwiches, και άλλες ξεχωριστές γεύσεις. Όλες διαθέσιμες και για delivery καθημερινά, με ωράριο 5:00μμ - 1:00πμ (Παρασκευή και Σάββατο 5:00μμ - 2:00πμ).

Για κρέπα γλυκιά και αλμυρή, τοστ, Club sandwich, burger και όλα τα γευστικά σφολιατοειδή προϊόντα δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το «Σερραϊκό»!

Delivery καθημερινά,
ωράριο:
 5:00μμ - 1:00πμ (Παρασκευή και Σάββατο 5:00μμ - 2:00πμ)
Τηλεφώνα: 22310 25162 & What's up6987 971446.
Online μεσω YouDelivery.gr

Ελάχιστη Παραγγελία: 5€ εντός Λαμίας και 10€ εκτός πόλης.



Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση