Προσφορά διημέρου από το GALAXIA Home Center!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018 09:06 Προσφορά διημέρου από το GALAXIA Home Center!

Επιπλέον έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα, μόνο για το Σαββατοκύριακο 3-4/11

Προσφορά διημέρου Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Νοεμβρίου από το νέο κατάστημα GALAXIA Home Center!

Κερδίστε επιπλέον έκπτωση 10% στην ήδη μεγάλη έκπτωση που φθάνει έως το 50%, στα πιο επώνυμα brands του επίπλου! Εκμεταλλευτείτε την προσφορά, σημειώστε τη μέρα και η extra έκπτωση δικιά σας!!!

H μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων επίπλου στην Κεντρική Ελλάδα συμμετέχει με δυναμικές ενέργειες στις ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να αποκτήσουν ποιοτικά, επώνυμα έπιπλα σε προσιτές τιμές, καλύτερες από κάθε άλλη φορά.

Στο νέο εκθεσιακό χώρο 1.500 m2 στο 2ο χλμ. Λαμίας-Αθηνών (πρώην ALEX PAK) θα βρείτε μια τεράστια συλλογή σε σχέδια και επίπεδα τιμών για όλα τα γούστα!
 
Τα έπιπλα στο GALAXIA HOME CENTER είναι υψηλού σχεδιασμού, με άριστη ποιότητα και εγγύηση από τα πιο επώνυμα brand της αγοράς. Οι αποκλειστικές συνεργασίες με εταιρίες όπως Sofa Company, GRECO-STROM, Pesroom, FORMLAB, ΕΠΙΠΛΟΓΡΑΜΜΗ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ, αποτελούν διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των  επίπλων και των υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτησης σε όλα τα επίπεδα!

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά του διημέρου σε συνδυασμό με την δυνατότητα πληρωμής με έως και 36 άτοκες δόσεις καθώς και μεταφορά των επίπλων, από εξειδικευμένο προσωπικό, σε όλη την Ελλάδα!

Η ποιότητα στην καλύτερη τιμή και στις φθινοπωρινές εκπτώσεις απέχει μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης!!!

GALAXIA Home Center, 2ο χλμ ΝΕΟ Λαμίας-Αθηνών (Πρώην ALEX PAK), Τηλ. 22310 20060.

Ωράριο καταστήματος:
Δευτέρα, Τετάρτη  ​​               09:00-15:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή​   09:00-14:30 & 17:30-21:00
Σάββατο​​​​                             09:00-15:00

Κυριακή 4 Νοεμβρίου ανοικτά   11:00 έως 18:00

Web site: www.galaxia.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση