Λάρισα: Εγκαίνια με συναυλία Αργυρού, Φαίη Σκορδά, Μαρία Κορινθίου και άλλες εκπλήξεις!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 08:30 Λάρισα: Εγκαίνια με συναυλία Αργυρού, Φαίη Σκορδά, Μαρία Κορινθίου και άλλες εκπλήξεις!

Σήμερα στις 7:00' το απόγευμα η μεγάλη συναυλία και τα εγκαίνια του Fashion City Outlet, του πρώτου εκπτωτικού και ψυχαγωγικού κέντρου στην Κεντρική Ελλάδα.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Φαίη Σκορδά και μαζί της celebrities από το χώρο του θεάτρου όπως η Μαρία Κορινθίου, το μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πολλοί άλλοι.

Με μια μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού ανοίγει σήμερα Πέμπτη 15 Νοεμβρίου τις πύλες του το Fashion City Outlet, το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην περιοχή.

Το νέο εμπορικό κέντρο ξεκινά τη λειτουργία του στις 10:00' το πρωί της Πέμπτης, ενώ η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού θα γίνει στις 7:00' το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Το Fashion City Outlet ανοίγει τις πόρτες του στη Λάρισα για να προσφέρει στους κατοίκους της Θεσσαλίας μια μοναδική εμπειρία αγορών, συνδυάζοντας τις καλύτερες τιμές με εξαιρετικές επιλογές μόδας και ψυχαγωγίας, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στα περισσότερα από 70 καταστήματα που φιλοξενεί το Fashion City Outlet περιλαμβάνονται γνωστά καταστήματα νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης, παιδικών ρούχων και υποδημάτων, αξεσουάρ μόδας και καλλυντικών, αθλητικών και ηλεκτρονικών ειδών.

Τα καταστήματα μόδας του Fashion City Outlet θα φιλοξενούν ενημερωμένες συλλογές από προηγούμενες σεζόν, ενώ ορισμένες μάρκες θα προσφέρουν και νέες ειδικές συλλογές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση