Η ποιότητα στους λέβητες αερίου έχει όνομα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 14:18 Η ποιότητα στους λέβητες αερίου έχει όνομα!

Τώρα μπορείς να έχεις υψηλή απόδοση και οικονομία στη θέρμανση.

Οι Γερμανικοί λέβητες αερίου συμπύκνωσης VIESSMANN έχοντας πολύ υψηλές αποδόσεις 109% χρησιμοποιώντας σχεδόν πλήρως τη θερμότητα που περιέχεται στα καυσαέρια, μετατρέποντάς την σε πρόσθετη θερμική ενέργεια βελτιώνουν το επίπεδο οικονομίας στην κατανάλωση και εξασφαλίζουν εξοικονόμηση καυσίμου τουλάχιστον 25%.

Ο επαναστατικός κυλινδρικός καυστήρας MatriX του Λέβητα κατασκευής VIESSMANN με μεγάλο εύρος ρύθμισης 1:6 εξασφαλίζει βαθμό απόδοσης 109%. 

Ο Ανοξείδωτος ελικοειδής εναλλάκτης του Λέβητα κατασκευής VIESSMANN ( Inox-Radial) με πάχος τοιχώματος 1,5 mm και υλικό κατασκευής 316L SS Ti (τιτανίου) εξασφαλίζει υψηλή και μεγίστη διάρκεια ζωής με 10 χρόνια εγγύηση.

Για τη Λαμία :
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝ.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Τηλ: 6932449859 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση