Λαμία: Σήμερα Τετάρτη το Diesel Evolution στην τιμή του απλού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 09:35 Λαμία: Σήμερα Τετάρτη το Diesel Evolution στην τιμή του απλού

Είναι γεγονός. Από την Τετάρτη (5/12/18) και κάθε Τετάρτη έχεις τη δυνατότητα να προμηθευτείς πετρέλαιο Diesel Evolution στην τιμή του απλού!!!

Τα καλά νέα τρέχουν γρήγορα και αφορούν όλους τους ιδιοκτήτες πετρελαιοκίνητων οχημάτων, επαγγελματίες και ιδιώτες.

Τη μοναδική αυτή προσφορά θα τη βρείτε αποκλειστικά στο πρατήριο υγρών καυσίμων «Silk oil Κώστας Βλάχος», στην οδό Παπασιοπούλου 83, στα Γαλανέικα Λαμίας.

Το πρατήριο «Silk oil Κώστας Βλάχος» κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής φροντίζει για εσάς και κάθε Τετάρτη σας προμηθεύει με το Diesel Evolution, που έχει αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα της πετρελαιοκίνησης, σε  τιμές απλού πετρελαίου!

Επίσης στο κατάστημα «Silk oil Κώστας Βλάχος» θα βρεις ότι χρειάζεσαι για το αυτοκίνητο όπως λιπαντικά, μπαταρίες αυτοκινήτων και μηχανών, χημικά, αξεσουάρ, φώτα xenon και led.

Ακόμη θα βρεις και πολλά άλλα αξεσουάρ όπως: μπάρες, προβολάκια led, πατάκια, καλύμματα τιμονιών και καθισμάτων, πανιά για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, αλυσίδες χιονιού, αλλά και υαλοκαθαριστήρες σε εκπληκτική προσφορά.

Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά κάθε Τετάρτη!!!

«Silk oil Κώστας Βλάχος» - Πρατήριο υγρών καυσίμων
Παπασιοπούλου 83, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 33327 & 6974030176
Facebook
: Silk Oil Βλάχος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση