Η Citroën φέρνει τα Χριστούγεννα νωρίτερα!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 17:06 Η Citroën φέρνει τα Χριστούγεννα νωρίτερα!

Τα Χριστούγεννα είναι πολλά περισσότερα από μια γιορτή … ευχών.

Η Citroën μας βάζει στο κλίμα των εορταστικών ημερών, με τις «Christmas Comfort Days» και επιτυγχάνει μία μοναδική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

Η Citroen με την ενέργεια «Christmas Comfort Days» συνδυάζει τη φιλοσοφία της απόλυτης άνεσης που διέπει τη μάρκα, με την ασύγκριτη άνεση απόκτησης ενός νέου μοντέλου… σε ειδικές τιμές, 36 Άτοκες Δόσεις και 5 Χρόνια Εγγύηση!

Η πλήρης γκάμα των ολοκαίνουργιων μοντέλων είναι άμεσα διαθέσιμη με κινητήρες νέων προδιαγραφών Euro 6.2 και συνοδεύεται από το μοναδικό πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort®, που εγγυάται ένα απόλυτα άνετο οδηγικό περιβάλλον.

Παράλληλα, η 5ετής εγγύηση της Citroën, καλύπτει πλήρως τις επιθυμίες των καταναλωτών για ασύγκριτη ηρεμία και αξιοπιστία.

Τώρα, όλοι μπορούν να μπουν πιο νωρίς στο πνεύμα των άνετων εορτών, στο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Διανομέων Citroën ή στην επίσημη ιστοσελίδα www.citroen.gr ή στο http://c3.citroen.gr/aircross/offers/ , έως τις 31 Δεκεμβρίου!

Αυτές τις γιορτές, δεν φαντάζεστε τι μπορεί να κάνει η Citroën για εσάς!

Σας περιμένουμε στο 2ο ΧΙΛ ΝΕΟ ΛΑΜΙΑΣ- ΑΘΗΝΩΝ για να οδηγήσετε όλα τα νέα μοντέλα της Citroën και να ενημερωθείτε από κοντά για το «Christmas Comfort Days»

Tηλεφωνήστε στο 22310 23563 ή στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και κλείστε ένα “Τest Drive”.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση