Λαμία: Αυτό είναι το τσιπουράδικο - μεζεδοπωλείο που κλέβει τις εντυπώσεις!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 07:50 Λαμία: Αυτό είναι το τσιπουράδικο - μεζεδοπωλείο που κλέβει τις εντυπώσεις!

Έχει απίστευτους τσιπουρομεζέδες, πολύ όμορφο περιβάλλον και είναι καθημερινά ανοιχτό, μεσημέρι - βράδυ!

Το λένε «Μαντείο» και είναι τσιπουράδικο - μεζεδοπωλείο, στην οδό Κύπρου 58, στη Λαμία.

Ο νέος μάγειρας έχει πολλά κέφια και πολύ μεράκι. Του αρέσει να ετοιμάζει πιάτα εκπλήξεις για τις παρέες, που ξέρουν να περνάνε καλά, χωρίς να πληρώνουν ακριβά.

Αν ψάχνεις λοιπόν που θα απολαύσεις τους καλύτερους τσιπουρο-μεζέδες στη Λαμία, δεν έχεις παρά να "τσεκάρεις" το «Μαντείο» της οδού Κύπρου.

Τσιπουράδικο - μεζεδοπωλείο «Μαντείο»

Ένας μοντέρνος και ταυτόχρονα ζεστός χώρος, που σε συνδυασμό με τα γευστικά πιάτα του νέου μάγειρα, κλέβει τις εντυπώσεις.

Το ευγενικό και φιλικό προσωπικό του θα σε εξυπηρετήσει άμεσα, ενώ οι τιμές του είναι ιδιαίτερα προσιτές.

Το τσιπουράδικο - μεζεδοπωλείο «Μαντείο», με ανανεωμένη κουζίνα και νέο μάγειρα, σου εγγυάται τις καλύτερες γεύσεις της πόλης με την καλύτερη διασκέδαση.

Το «Μαντείο» είναι ανοιχτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 11:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και την Κυριακή από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα.

Είναι η καλύτερη επιλογή για να να κάνετε το τραπέζι στη γιορτή σας ή για οποιαδήποτε άλλη περίσταση. Επικοινωνήστε στο 22310 52180.

«Μαντείο» Τσιπουράδικο - Μεζεδοπωλείο
Κύπρου 58, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 52180
Facebook:
Μαντειο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση