Εσείς τα μάθατε τα νέα; Κάτι άλλαξε στον πεζόδρομο της Βύρωνος!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 08:02 Εσείς τα μάθατε τα νέα; Κάτι άλλαξε στον πεζόδρομο της Βύρωνος!

Το Folli Follie Λαμίας έγινε Regalo και σας περιμένει στις γιορτές για υπέροχα και όμορφα δώρα.

Όλοι εμείς στο κατάστημα Folli Follie Λαμίας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί σας περάσαμε όμορφα, μάθαμε περισσότερα, γνωρίσαμε νέους πελάτες και υποδεχτήκαμε παλαιότερους, που πλέον ανήκουν στον κύκλο των φίλων μας. 

Αυτές τις γιορτινές μέρες θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το κατάστημα μας. 

Μετά από τόσα χρόνια συνεχούς συνεργασίας, μετρώντας μόνο θετικές αναμνήσεις αποφασίσαμε την αλλαγή σελίδας και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας. 

Η λαμπερή γωνία της οδού Βύρωνος, από σήμερα εντάσσεται στην "Οικογένεια" της Regalo, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας με την Regalo Harisma.

Ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις της εποχής, νιώθουμε ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα συνεργασία και θέλουμε να το μοιραστούμε με όλους εσάς που μέσα από τη στήριξη σας μας δίνετε έναυσμα να γινόμαστε πάντα καλύτεροι.

Σας προσκαλούμε όλους, να ανακαλύψετε από κοντά τον νέο ανανεωμένο μας χώρο στην πιο λαμπερή γωνία της οδού Βύρωνος 17.​

Regalo Shop Lamia
Βύρωνος 17, Λαμία
τηλ.22310 47700

FaceBook: Regalo Shop Lamia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση