«Μαθήματα ζωής» από το ΕΚΑΒ Λαμίας - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 09:05 «Μαθήματα ζωής» από το ΕΚΑΒ Λαμίας - ΒΙΝΤΕΟ

Το Ε.Κ.Α.Β Λαμίας συμμετείχε και φέτος στην εβδομάδα εκπαίδευσης που γίνεται στη μνήμη των συναδέλφων που χάθηκαν στο καθήκον....

Σαν σήμερα, πριν έξι χρόνια, οι Εκαβίτες έχασαν δυο συναδέλφους τους σε ένα φοβερό τροχαίο στην Κρήτη, τους  Βαγγέλη Κελαράκη και Δημήτρη Βουρβαχάκη, οι οποίοι πήγαιναν για εκπαίδευση.

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη τους, κάθε χρόνο, διοργανώνουν εκδηλώσεις εκπαιδεύοντας μικρούς και μεγάλους πολίτες, ώστε να είναι έτοιμοι να σώσουν ζωές.

Μπορεί να σώσουμε έναν δικό μας άνθρωπο, που θα είμαστε δίπλα του όταν πάθει κάποιο ατύχημα ή ανακοπή, μπορεί επίσης να σώσουμε οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας σε ανάλογο περιστατικό.

Είναι πολύ βασικό να γνωρίζουμε όλοι μας να παρέχουμε τις πρώτες βοήθειες σε έναν άνθρωπο που θα έχει ανάγκη.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση