Λαμία: Ανακάλυψε κι εσύ το κατάστημα της Υψηλάντου με τα μοναδικά χειροποίητα, πολύχρωμα στολίδια, γούρια και διακοσμητικά!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 07:30 Λαμία: Ανακάλυψε κι εσύ το κατάστημα της Υψηλάντου με τα μοναδικά χειροποίητα, πολύχρωμα στολίδια, γούρια και διακοσμητικά!

Evangelista’s, εκεί όπου ένα χαρτί μεταμορφώνεται σε… μαγικά Χριστούγεννα!

Έφτασε πάλι αυτή η όμορφη εποχή του χρόνου και στο Evangelista’s θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από χριστουγεννιάτικα είδη φτιαγμένα από papier-mâché (πεπιεσμένο χαρτί) και ξύλο, για να στολίσετε το σπίτι σας και τον επαγγελματικό σας χώρο!

Εντυπωσιακή ποικιλία από πολύχρωμα στολίδια, γούρια, κοσμήματα, πορτοφόλια, δερμάτινα τσαντάκια, σημειωματάρια, πρωτότυπα φλιτζάνια και κούπες για αξέχαστες γιορτές.

Ακολουθώντας το αστέρι, στο Evangelista’s, μπορείτε να επιλέξετε διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα για να τα δωρίσετε ή να τα χαρίσετε στον εαυτό σας, όλα χειροποίητα, πολύχρωμα και μοναδικά.

Ακόμη με μεγάλη χαρά μπορούμε να δεχτούμε τις ιδέες σας και να δημιουργήσουμε στο εργαστήριο μας, με το δικό σας προσωπικό γούστο το αντικείμενο που επιθυμείτε με στόχο να ικανοποιήσουμε την αίσθηση της μοναδικότητας του καθένα από εσάς.

Evangelista’s – Το κατάστημα που αγαπά τις γιορτές!

Evangelista’s
Υψηλάντου 65, Λαμία
Τηλ: 22310 47021

Facebook/Evangelista’s

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση