Λαμία: Αυτές τις Γιορτές κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας από τα Lipogen

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 08:15 Λαμία: Αυτές τις Γιορτές κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας από τα Lipogen

Μοναδικά πακέτα ομορφιάς για το σώμα, το πρόσωπο, την ψυχή…στα Lipogen!

Επιλέξτε την υπηρεσία που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας ή αναζωογονηθείτε βαθιά στον ατμοσφαιρικό χώρο του spa του Lipogen.

Αυτή την εορταστική σεζόν αφήστε μας να σας οδηγήσουμε σε ένα υπέροχο ταξίδι χαλάρωσης, αισθησιασμού και ευεξίας με τις προσφορές μας, ειδικά σχεδιασμένες για να διεγείρουν και να ενεργοποιήσουν τις αισθήσεις σας!

Lipogen Spa

Σχεδιάσαμε για εσάς:

  1. Rejuvenation spa-experience που περιλαμβάνει:
  • θεραπεία ατμού savon noir, εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου το οποίο προετοιμάζει την επιδερμίδα για βαθιά απολέπιση με το ειδικό γάντι kessa, για πλήρη αναζωογόνηση
  • χρωματοθεραπεία
  • ολιστικό foul body relax massage. Απαλές ρυθμικές κινήσεις βοηθούν το σώμα να χαλαρώσει όσο και την ψυχή. Προσφέρει ανακούφιση από πόνους, αρμονία πνευματική και σωματική, αποσυμφόρηση λεμφικής κυκλοφορίας, ξεκούραση ψυχική μέσα από τα ιδιαίτερα αρώματα των προϊόντων CHARME d’ oriend…Εάν πραγματικά σας αρέσουν τα πνευματικά ταξίδια αφεθείτε….

 

  1. Secret beauty offer:

Απολαύστε την ομορφιά με κάθε τρόπο!

Ανακαλύψτε το νέο σας πρόσωπο ενεργοποιώντας τη λάμψη που κρύβεται μέσα σας!Αφεθείτε στις τεχνικές, στις δυναμικές τεχνολογίες και στα υπέροχα αρώματα των εξειδικευμένων προϊόντων.

Θεραπεία προσώπου για άμεση ανόρθωση, πλήρη ανανέωση, αναζωογόνηση. Με τη θεραπεία απολαμβάνετε πρόσωπο βαθιά ενυδατωμένο, φρέσκο και αισθητά, ολοκληρωτικά βελτιωμένο, χωρίς μαύρους κύκλους και οιδήματα! Θεραπεία πραγματικά exress!

Επωφελήσου τώρα από το πρόγραμμα «μυστικής» ομορφιάς και προετοίμασε τώρα τον εαυτό σου για τη «Μαγεία» των Εορτών.

Κλείστε τώρα το προσωπικό σας ραντεβού στο 22310-29220

LIPOGEN
Καραγιαννοπούλου 9, Λαμία
Τηλ: 22310 29003
www.lipogen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση