Λαμία: Σήμερα παραμονή Χριστουγέννων οι σούβλες παίρνουν φωτιά στο «Όπως Παλιά»!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 18:00 Λαμία: Σήμερα παραμονή Χριστουγέννων οι σούβλες παίρνουν φωτιά στο «Όπως Παλιά»!

Σήμερα Δευτέρα, παραμονή Χριστουγέννων, μην ξεχάσεις να περάσεις οπωσδήποτε από το «Όπως Παλιά», στη συμβολή των οδών Γ. Πλατή και Κύπρου στη Λαμία!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το «Όπως Παλιά» διοργανώνει για εσάς μία μοναδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τις πιο ωραίες γεύσεις και με ζωντανή μουσική!

Από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας για όποιον έχει όρεξη και καλή παρέα οι σούβλες θα έχουν πάρει φωτιά με κοκορέτσι, κοντοσούβλι και γουρουνόπουλο στον χώρο του «Όπως Παλιά», ενώ μπορείτε να κάνετε και την παραγγελία σας για οποιαδήποτε λιχουδιά επιθυμείτε να την απολαύσετε στο σπίτι σας.

Το βράδυ της ίδιας μέρας το «Όπως Παλιά», με τις υπέροχες γευστικές λιχουδιές του σας περιμένει να διασκεδάσετε με ζωντανή μουσική.

Το μενού θα περιλαμβάνει γουρουνόπουλο, κοντοσούβλι χοιρινό και πρόβειο, κοκορέτσι και σπληνάντερο, όλα στα κάρβουνα.

Κάντε τώρα την κράτησή σας στο τηλέφωνο 22310 52280.

Το «Όπως Παλιά» σας εύχεται Καλές Γιορτές και σας περιμένει με γευστικές και μουσικές απολαύσεις!!!

«Όπως Παλιά»
Γεωργίου Πλατή 43, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 52280
Facebook: Όπως παλιά

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση