Το νέο e-shop, που αλλάζει τα δεδομένα στο κόσμημα, ξεκινάει από τη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 17:03 Το νέο e-shop, που αλλάζει τα δεδομένα στο κόσμημα, ξεκινάει από τη Λαμία!

Το νέο e-shop με τις καλύτερες προσφορές στις γιορτές και όλο το χρόνο!!!

Φέτος τις γιορτές το Κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS" εκτόξευσε το νέο του e-shop στο διαδίκτυο και αποφάσισε να μας βάλει σε δίλημμα για τα δώρα θα επιλέξουμε στους αγαπημένους μας.

Τώρα μπορείς βρεις εκπληκτικές ιδέες για ΔΩΡΑ σε απίστευτα χαμηλές τιμές, μέσα από την άνεση του υπολογιστή, κινητού και tablet σου στο www.velliosoro.com

Στα πλαίσια της προώθησης του νέου e-shop, το κοσμηματοπωλείο επέλεξε τη Σοφία Βλαχογιάννη και τον  Σάκη Γράββαλο από τη Λαμία σε μια φωτογράφιση έκπληξη την οποία επιμελήθηκε ο Δημήτρης Μπρέκης

Στο κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS", και φέτος θα βρεις εκπληκτικές ιδέες για ΔΩΡΑ σε απίστευτα χαμηλές τιμές!!!

Ο χρόνος αλλάζει και υποδεχόμαστε το 2019, με ένα "Γούρι" ή ένα "Ρόδι", χειροποίητο!!!

«Ότι σας αρέσει. Αρκεί να το επιλέξετε με την καρδιά σας και να το χαρίσετε με την ψυχή σας.... Το χειροποίητο έχει άλλη χάρη. Και δεν είναι ακριβό. Σημασία έχει η ευχή και να στο έχει χαρίσει άνθρωπος που σε αγαπά...», μας είπε ο ιδιοκτήτης Θανάσης Βέλλιος που φτιάχνει φτιάχνει χειροποίητα κοσμήματα, Γούρια, Ρόδια, με πολύ μεράκι από την ηλικία των 15 ετών.

Και φέτος στις γιορτές η καλύτερη επιλογή για δώρα είναι το κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS" στον πεζόδρομο Ροζάκη Αγγελή 20 & Καλύβα Μπακογιάννη γωνία, στο κέντρο της πόλης!!!

Facedook: Velliosoro

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση