Τα Χριστούγεννα έρχονται με δώρα, εκπλήξεις και μεγάλες προσφορές! (photo)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 17:56 Τα Χριστούγεννα έρχονται με δώρα, εκπλήξεις και μεγάλες προσφορές! (photo)

Mία ακόμη αξέχαστη γιορτινή εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όλοι όσοι επισκεφτούν το Πολυκατάστημα “POLITIKOS”, αυτή την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου.


 
Οι γιορτινές δράσεις συνεχίζονται, με μεγαλύτερη ένταση, κι έτσι οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Πολυκαταστήματος έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν και παράλληλα να απολαύσουν ένα υπέροχο ταξίδι στο μαγικό κόσμο του shopping, με προσφορές που ξεπερνάνε ακόμη και το -40%.

Το Πολυκατάστημα “POLITIKOS” αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια.
Διαθέτει τμήματα γυναικείας, ανδρικής και παιδικής μόδας, αξεσουάρ, τμήμα αθλητικών ειδών, εσωρούχων, ειδών σπιτιού κι ένα ολοκληρωμένο τμήμα καλλυντικών.
Ανανεώνεται συνεχώς και μέσα στους 7 ορόφους του φιλοξενεί περισσότερα από 200 premium brands.
Προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, μοναδικά προνόμια, και προσελκύει καθημερινά εκατοντάδες καταναλωτές.


 
Ανακαλύψτε κι εσείς τις πιο συναρπαστικές ιδέες για εορταστικά δώρα και προσωπικές αγορές, που θα ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία!

Πολιτικός!
Ο αγαπημένος γιορτινός προορισμός!

Χρόνια Πολλά & Καλές Γιορτές!!!


Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ.22310 38604
www.politikos-shop.gr
https://www.facebook.com/politikosshop/

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση