Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η πρώτη καφετέρια στη Λαμία που σερβίρει καφέ (Carraro) σε ποτήρι που τρώγεται!!!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 16:41 Η πρώτη καφετέρια στη Λαμία που σερβίρει καφέ (Carraro) σε ποτήρι που τρώγεται!!!

Ένας άνετος, ζεστός και μοντέρνος χώρος άνοιξε τις πόρτες του απέναντι από τα Τ.Ε.Ι. στη Λαμία και σε περιμένει να τον επισκεφτείς για να γευθείς τον καλύτερο καφέ της πόλης … τον καφέ Carraro. Μόνο που εδώ, σε περιμένει μια μικρή, λαχταριστή έκπληξη!

Στο Snoopy cafe – που αναμένεται να γίνει το νέο στέκι του φοιτητόκοσμου – μια νέα εμπειρία σε περιμένει. Ετοιμάσου να απολαύσεις τον καφέ σου με τρόπο που δεν το έχεις ξανά κάνει!

Παράγγειλε cappuccino σε choco cup και ο καφές θα σου σερβιριστεί σε ποτήρι που τρώγεται! Ναι, τρώγεται!!! Ο καφές σερβίρεται σε μία γκοφρετένια κούπα – σαν από χωνάκι για παγωτό – βουτηγμένο σε σοκολάτα και φυσικά μόλις πιεις τον cappuccino σου μπορείς να φας κανονικά το λαχταριστό φλιτζάνι! Τέλειο;

Επίσης εκτός από καφέ σε choco cup μπορείς να παραγγείλεις και ζεστή σοκολάτα.

Καφές για…δάγκωμα! Στο Snoopy cafe που μόλις άνοιξε (απέναντι από τα ΤΕΙ)

Στo Snoopy όμως δεν θα πας μόνο για τα choco cups αφού το νέο cafe είναι το πιο cosy στέκι στην περιοχή για να χαλαρώσεις με την παρέα σου ή να διασκεδάσεις παίζοντας κάποιο από τα πολλά επιτραπέζια παιχνίδια που διαθέτει δωρεάν.

Και τα βράδια σου όμως, στο Snoopy θα τα περάσεις super μαζί με τα φιλαράκια σου. Ένα πλούσιο θέαμα αγώνων προβάλλεται σχεδόν καθημερινά με αναμεταδόσεις από όλα τα δορυφορικά κανάλια (Nova & ΟΤΕ tv).

Στα plus, η ζεστή ατμόσφαιρα και το φιλικό προσωπικό.

Απόλαυσε άμεσα την απίστευτη γεύση του καφέ Carraro και με Delivery στα τηλέφωνα: 2231101887 και 6986642367 (what’s up) και Online παραγγελία μέσω e–food.

Έχετε πρόσκληση για το βράδυ της Κυριακής που έχουμε Live στο Snoopy cafe

SNOOPY cafe
3o Χιλιόμετρο Π.Ε.Ο Λαμίας-Αθηνών (έναντι του ΤΕΙ)
Τηλ: 2231101887 – whats up: 6986642367

Στο Snoopy, σε ένα μοντέρνο και ζεστό χώρο με minimal τόνους στη διακόσμηση, θα χαλαρώσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

SNOOPY cafe
3o Χιλιόμετρο Π.Ε.Ο Λαμίας-Αθηνών (έναντι του ΤΕΙ)
Τηλ: 2231101887 – whats up: 6986642367
Facebook/Snoopy Cafe