Σήμερα: «Άστεγος για μια μέρα» - Μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 14:30 Σήμερα: «Άστεγος για μια μέρα» - Μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ!

Σε περιμένουμε σήμερα Σάββατο 22/12/18 στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, όπου συνεχίζεται η εθελοντική δράση, που συγκεντρώνει τρόφιμα, φάρμακα και ρούχα, ενισχύοντας ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες για την περίοδο των εορτών!

Για 6η χρονιά κάποιοι συμπολίτες μας γίνονται «Άστεγοι για μια μέρα», συγκεντρώνοντας, είδη πρώτης ανάγκης, για συνανθρώπους μας.

Μια δράση, που ξεκίνησε πριν από 6 χρόνια, ταυτόχρονα με την έξαρση, της μεγάλης οικονομικής κρίσης, με σκοπό, να ανακουφίσει έστω και προσωρινά, ανθρώπους που έχασαν τη δουλειά τους, έχασαν το σπίτι τους και βρέθηκαν στο δρόμο, μη μπορώντας να καλύψουν βασικές ανάγκες επιβίωσης.

Δυστυχώς, η ανάγκη για βοήθεια  δεν  έχει εκλείψει αλλά είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητη, μιας και πολλοί συμπολίτες μας, ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, για μεγάλο χρονικό διάστημα, μη μπορώντας , να καλύψουν, βασικές ανάγκες, όπως, τροφή, στέγη, φάρμακα και ένδυση .

Δείτε βίντεο:

Όλα τα είδη που θα προσφερθούν θα διανεμηθούν, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαμιέων και την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας .

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση