Θύμιος Καραΐσκος: «Πρέπει να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 20:06 Θύμιος Καραΐσκος: «Πρέπει να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη»

Στην πλατεία Πάρκου βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος για να δηλώσει «παρών» και φέτος στη δράση «Άστεγος για μια μέρα», που φέτος γίνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Ο Θύμιος Καραΐσκος συνεχάρη τους συμπολίτες που συμμετείχαν στη δράση και τόνισε ότι ειδικά αυτές τις ημέρες πρέπει να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

«Το να βρεθεί κάποιος σε αυτή τη θέση το πιθανότερο είναι να φταίνε άλλοι και όχι ο ίδιος ο άστεγος...», είπε ο κ. Καραΐσκος μιλώντας στην κάμερα του LamiaReport.

Δείτε το βίντεο:

Η εθελοντική δράση «Άστεγος για μια μέρα» συνεχίζεται μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τρόφιμα, φάρμακα και ρούχα, ενισχύοντας ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες για την περίοδο των εορτών!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση