Λαμία: Μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές για τα 50 χρόνια λειτουργίας μας!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 16:37 Λαμία: Μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές για τα 50 χρόνια λειτουργίας μας!

Μέχρι το τέλος του χρόνου εκπτώσεις σε όλα της τα είδη εκπτώσεις έως 50% και κλήρωση πολλών δώρων!!!

Για τις γιορτές των Χριστουγέννων, η εταιρεία μας ΑΦΟΙ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Α.Ε., γιορτάζοντας μαζί σας τα 50 χρόνια λειτουργίας της, το τελευταίο 10ήμερο του Δεκεμβρίου, σας προσφέρει σε όλα της τα είδη εκπτώσεις έως 50% και κληρώνουμε πολλά και σημαντικά δώρα.

Η κλήρωση θα γίνει στις 31/12/2018 και ώρα 14.00 στο κατάστημα μας .

Σας ευχόμαστε ότι καλύτερο για τον καινούργιο χρόνο που έρχεται με Υγεία και Αγάπη για όλον τον κόσμο.

ΑΦΟΙ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Α.Ε.

Η πορεία μας άρχισε το 1968 και εδώ και πέντε(5) δεκαετίες το όνομά μας αποτελεί σημείο αναφοράς στην ανέγερση/ανακαίνιση κατοικιών , επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων, στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας.

Σε έκταση 3000m2 οι έμπειροι συνεργάτες μας σας ξεναγούν στους χώρους μας και σας δίνουν προτάσεις και λύσεις για: Δάπεδο (πλακάκια,laminate,ξύλινα δάπεδα, βιομηχανικά-εποξειδικά δάπεδα, πατητές τσιμεντοκονίες) ,  Μπάνιο (είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ, μπαταρίες,  υδρομασάζ),  Κουζίνα ( επιπλοσυνθέσεις , νεροχύτες), Υδραυλικά, Θέρμανση, Τζάκια , Κλιματισμό,  Ηλεκτρικές συσκευές, Ηλιακά προϊόντα και Έπιπλα κουζίνας, Πόρτες (εσωτερικές και εξωτερικές) , Ντουλάπες  και Εξειδικευμένα προϊόντα δόμησης.

Η πολυετής συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους οίκους στο χώρο , εγγυάται την άψογη ποιότητα και την απόλυτη μετά την πώληση εξυπηρέτηση .

Ενημερωθείτε στο 2231 0 93780 ή επικσκεφθείτε μας στην έκθεσή μας στο 3ο χλμ Λαμίας - Αθηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση