O Άγιος Βασίλης και φέτος στο «Φούρνο στο Παγκράτι»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 08:36 O Άγιος Βασίλης και φέτος στο «Φούρνο στο Παγκράτι»

Από νωρίς το πρωί την παραμονή των Χριστουγέννων έπιασε δουλειά ο Αι Βασίλης στο «Φούρνο στο Παγκράτι».

Ένα ευχάριστο δώρο για τους εργαζόμενους εκεί, σε μια τόσο απαιτητική μέρα.

Όμως η βοήθεια του δεν κράτησε πολύ, μιας και οι μικροί μας φίλοι κατέκλυσαν την αυλή του φούρνου στην καθιερωμένη γιορτή.

Μπαλόνια, face painting και φυσικά φωτογραφίες και κεράσματα με τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών και τα ξωτικά του.

Από το 1965 στο «Φούρνο στο Παγκράτι» παράγονται προϊόντα άριστης ποιότητας συνεχίζοντας την παράδοση από γενιά σε γενιά και παρακολουθώντας τις νέες τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς.

Στο «Φούρνο στο Παγκράτι» μέσα από το ανοικτό εργαστήριο, ο πελάτης παρακολουθεί όλη τη διαδικασία παρασκευής και πώς όλα τα προϊόντα ζυμώνονται και ψήνονται εκείνη τη στιγμή.

Ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι δημιουργούν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και δεν κρύβουν τίποτα, από την πρώτη ύλη ως το τελικό προϊόν.

Αυτό που κάνει τον «Φούρνο στο Παγκράτι» να ξεχωρίζει είναι ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος.Το ψωμί του ξυλόφουρνου ζυμώνεται με προζύμι, χωρίς προσμίξεις χημικών ή άλλων διογκωτικών υλικών.

Ο χτιστός ξυλόφουρνος είναι από τους λίγους επαγγελματικής χρήσης, όπου η καύση του ξύλου γίνεται μέσα στη "μπούκα", και το ψωμί ψήνεται πάνω στις πέτρινες πλάκες.

Χειροποίητα προϊόντα, παραδοσιακές χωριάτικες πίτες με φύλλο ανοιγμένο στο χέρι.

Με το ίδιο μεράκι κάθε μέρα «Φούρνο στο Παγκράτι» με παραδοσιακές συνταγές και αγνά υλικά σε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο, φτιάχνονται προϊόντα κορυφαίας ποιότητας με υπέροχη γεύση και εμφάνιση.

Από τον «Φούρνο στο Παγκράτι» και τον Άγιο Βασίλη τις θερμότερες ευχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση