Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιος ήταν ο τυχερός της Βασιλόπιτας στην Περιφέρεια;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2019 08:07 Ποιος ήταν ο τυχερός της Βασιλόπιτας στην Περιφέρεια;

Δείτε φωτογραφίες από την Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση…

Όπως κάθε χρόνο, το νεοκλασικό κτίριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην πλατεία Ελευθερίας, φιλοξένησε την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, αμέσως μετά την δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Ο οικοδεσπότης Αντιπεριφερειάρχης Ευθύμιος Καραΐσκος, έκοψε τη Βασιλόπιτα που ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ. Νικόλαος, παρουσία όλων των επίσημων αρχών του τόπου.

Το φλουρί φέτος έπεσε στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Ταξιάρχο Αστέριο Μαντζιώκα, ο οποίος δέχτηκε το συμβολικό δώρο του Αντιπεριφερειάρχη, που ήταν ένα καλαίσθητο γούρι για το καλό της νέας χρονιάς.

Στην ευχή του ο Σεβασμιότατος, παρουσία και των βουλευτών, σημείωσε με αφορμή όπως είπε το Πανεπιστήμιο "να συνεννοούμεθα και να ομογνωμούμε": 

"Η έλευση του νέου χρόνου, όπως κάθε νέο ξεκίνημα, κάθε νέα αρχή, είναι συνυφασμένη με την προσδοκία του καλύτερου. Η Υγεία, η προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, η πρόοδος, ατομική και συνολική, αποτελούν την ευχή και την ελπίδα όλων μας. Αυτή την ελπίδα για το καλύτερο, όσοι έχουμε ή θέλουμε να έχουμε ένα ρόλο στα κοινά του τόπου, πρέπει να την κάνουμε πραγματικότητα για όλους τους συμπολίτες μας. ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ", ευχήθηκε από την πλευρά του ο κ. Καραΐσκος.

Δείτε φωτογραφίες: