«Group Karellis» Πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου και το 2018

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 14:36 «Group Karellis» Πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου και το 2018

Το 2018 ήταν μια αρκετά καλή χρονιά για την ελληνική αγορά αυτοκινήτου, αφού οι πωλήσεις νέων μοντέλων έφτασαν τις 103.466, όντας αυξημένες κατά 17,5% σε σχέση με αυτές του 2017.

Ειδικά στην περιοχή της Φθιώτιδας για το 2018 είχαμε 477 ταξινομήσεις αυξημένες κατά 21% σε σχέση με αυτές του 2017.

Στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης μας το «Group Karellis» σημείωσε σημαντική άνοδο των πωλήσεων του και για μια  ακόμη χρονιά ήταν  η 1η επιλογή για αγορά καινούριου αυτοκινήτου.

Η Peugeot βρέθηκε στην τρίτη θέση με μικρή διαφορά από την κορυφή με ποσοστό 10%. Η Citroen με μια δυναμική πορεία και την προσθήκη των νέων της μοντέλων C3, C3 Aircross, C4 Cactus αποκόμισε το 8% της αγοράς. Εξαιρετική χρονιά είχαμε για την Skoda διπλασιάζοντας τη δύναμη της δείχνοντας τις προθέσεις της με ποσοστό 7%. Κλείνοντας,  η ήρεμη δύναμη που ακούει στο όνομα Jeep άυξησε και αυτή τις δυνάμεις της με ποσοστό 3%.

Στο άλλο κομμάτι δραστηριότητας του «Group Karellis» που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της εταιρείας και είναι το «Τμήμα Μεταχειρισμένων», τα αποτελέσματα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με νούμερα πωλήσεων προ κρίσης διαθέτοντας πάνω από 150 αυτοκίνητα!!!

Ο ιδιοκτήτης του «Group Karellis» Χρυσόστομος Καρέλλης δήλωσε: «Η στήριξη των καταναλωτών στην προσπάθεια μας και στον τρόπο που έχουμε επιλέξει να εργαζόμαστε είναι εμφανής, αλλά όχι δεδομένη, γι αυτό και εμείς δεσμευόμαστε να προσπαθούμε συνεχώς, βελτιώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών μας και των διαδικασιών μας, ώστε στη νέα εποχή που έρχεται να είμαστε δίπλα τους όπως τους αξίζει. Τους ευχαριστούμε που μας εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη χρονιά.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση