Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος Μαγνητικός και Αξονικός Τομογράφος στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 09:30 Νέος Μαγνητικός και Αξονικός Τομογράφος στη Λαμία!

Είναι γεγονός. Η Λαμία έχει πλέον δυο ολοκαίνουργια μηχανήματα, Αξονικό και Μαγνητικό Τομογράφο, όπου μπορούν να εξυπηρετούνται όλοι οι κάτοικοι του νομού Φθιώτιδας, αλλά και της ευρύτερης περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας.

Ο νέος Αξονικός και Μαγνητικός Τομογράφος βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στο ισόγειο της οδού Βύρωνος 28, στο Ιατρείο του κ. Τάσου Μπελτεγρή και λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή, από τις 7:00' το πρωί, μέχρι τις 10:00' το βράδυ.

Η «Μπελτεγρής Ιατρική Α.Ε.» έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και με Ασφαλιστικές Εταιρείες για την κάλυψη όλων των ασθενών.

Εμείς επισκεφθήκαμε το νέο κέντρο Αξονικού και Μαγνητικού Τομογράφου στην οδό Βύρωνος 28 στη Λαμία, ξεναγηθήκαμε στους χώρους του και ο γιατρός Τάσος Μπελτεγρής μίλησε στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για το νέο αυτό εγχείρημα.

LR: Γιατρέ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα;

Τ.Μ: Θα έλεγα ότι ήταν ένας πολύ υψηλός στόχος, ο οποίος μετά από πολύ σκληρή δουλειά ετών και με μεγάλη υπομονή και επιμονή, επιτέλους πήρε σάρκα και οστά και έγινε πραγματικότητα. Πιστεύω ότι οι συμπατριώτες μας αξίζουν να έχουν ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και πάρα το ότι διανύουμε δύσκολη περίοδο, εμείς αποφασίσαμε να επενδύσουμε και να κάνουμε βήματα μπροστά.

LR: Βλέπω ολοκαίνουργια μηχανήματα. Θέλετε να πείτε δυο πράγματα παραπάνω;

Τ.Μ. Ναι όντως και ο Αξονικός και ο Μαγνητικός Τομογράφος είναι δυο ολοκαίνουργια μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και όχι μεταχειρισμένα. Μάλιστα ο Μαγνητικός Τομογράφος είναι της Siemens το Magnetom Amira 1,5T και είναι το πρώτο μηχάνημα από αυτό το μοντέλο που ήρθε στην Ελλάδα. Ο νέος Αξονικός Τομογράφος είναι επίσης της Siemens το Somatom Perspective 128 τομών, μοντέλο Μάιος του 2018. Θέλω επίσης να τονίσω κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Εκτός από τους αξονικούς που είναι τελευταίας τεχνολογίας έχει μεγάλη σημασία και η διάγνωση. Οι γνωματεύσεις στο ιατρείο μας γίνονται από συναδέλφους που είναι κορυφαίοι και έμπειροι επιστήμονες του χώρου. Έχοντας "παντρέψει" λοιπόν τη νέα τεχνολογία με την εμπειρία και την επιστημονική γνώση πιστεύω ότι έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος.

Οι εξετάσεις που γίνονται στην «Μπελτεγρής Ιατρική Α.Ε.» είναι:

  • Μαγνητική τομογραφία
  • Μαγνητική αγγειογραφία
  • Μαγνητική μαστού
  • Αξονική τομογραφία
  • Αξονική αγγειογραφία
  • Ψηφιακή μαστογραφία
  • Triplex αγγείων - υπερηχογραφήματα
  • Ψηφιακές ακτινογραφίες
  • Ψηφιακή Πανοραμική
  • Μέτρηση οστικής πυκνότητας

Ο νέος Μαγνητικός Τομογράφος (Siemens το Magnetom Amira 1,5T)

Ο νέος Αξονικός Τομογράφος (Siemens το Somatom Perspective 128 τομών)

«Μπελτεγρής Ιατρική Α.Ε.»
Βύρωνος 28, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 37385.