Το Ευχαριστώ για το «Γούρι Αγάπης 2019» από το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 14:07 Το Ευχαριστώ για το «Γούρι Αγάπης 2019» από το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά»

Αυτές τις γιορτές ενώσαμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για να βοηθήσουμε άτομα που έχουν πραγματική ανάγκη, για να προσφέρουμε το δικό μας «συν» στον άνθρωπο!

Το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» ευχαριστεί θερμά όλους όσους αγόρασαν το «Γούρι Αγάπης» για το 2019 που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον άνθρωπο».

Δώσαμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας, κάναμε την αλληλεγγύη πράξη στηρίζοντας το αξιέπαινο έργο του συλλόγου.

Tα γούρια για το 2019 είναι ακόμα διαθέσιμα σε τιμές από 16€. Θα τα βρείτε αποκλειστικά στο «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά», Ρήγα Φεραίου 18, στη Λαμία.

Μπορείτε να δείτε όλη τη συλλογή στο site www.krontira.gr

Σημαντικό μέρος των εσόδων διατίθεται στο Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Συν στον άνθρωπο».

Το «Γούρι Αγάπης» είχαν παρουσιάσει λίγο πριν τα "ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ", στα γραφεία του Συλλόγου η πρόεδρος κ. Μαίρη Δούμα και η κ. Σοφία Κροντηρά.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση