Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημήτρης Αναγνωστάκης: «Πάμε μπροστά για Στερεά… Υπεροχής» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 10:07 Δημήτρης Αναγνωστάκης: «Πάμε μπροστά για Στερεά… Υπεροχής» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Είναι από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου...», είπε συγκινημένος ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς βλέποντας κατάμεστο στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.

Την πρώτη του ανοιχτή εκδήλωση και παρουσίαση του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής», πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης στη Χαλκίδα ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και ήταν όλοι εκεί για να του δώσουν δύναμη και στήριξη στο νέο αυτοδιοικητικό ταξίδι που μόλις ξεκίνησε.

Ξεκινάμε από τη Χαλκίδα, περνώντας απ΄όλη τη Στερεά, για να καταλήξουμε στην ιστορική πόλη της Λαμίας, την πρωτεύουσα της Ρούμελης, την πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδας, που ήταν είναι και θα παραμείνει, είπε με νόημα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Δείτε το βίντεο:

Τον Δημήτρη Αναγνωστάκη προσφώνησαν μεταξύ άλλων ο πρώην Υπουργός Γιάννης Πανούσης και η νυν Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλα Γεροβασίλη.

«Δεν χαίρομαι και ιδιαίτερα, αφού χάνω έναν πολύτιμο συνεργάτη. Τον στυλοβάτη του Υπουργείου....», είπε η Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας ότι άλλαξαν τρεις υπουργοί, αλλά ο Δημήτρης Αναγνωστάκης παρέμεινε στη θέση του όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη εκδήλωση του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής» στη Χαλκίδα:

 

Ακολουθεί το βίντεο με ολόκληρη την ομιλία του Δημήτρη Αναγνωστάκη στην πρώτη εκδήλωση του Συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής»