Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς να αποφύγεις τις «παγίδες» του διαδικτύου, στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτου!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 08:44 Πώς να αποφύγεις τις «παγίδες» του διαδικτύου, στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτου!

Είναι αλήθεια πως, τη σημερινή εποχή, οι πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από το διαδίκτυο κερδίζουν καθημερινά έδαφος έναντι του παραδοσιακού τρόπου αγορών μέσα από τα φυσικά καταστήματα.

Η ανοδική αυτή τάση οφείλεται κυρίως στην πληθώρα προσφοράς που υπάρχει στο διαδίκτυο και στον πολύ εύκολο τρόπο παραγγελίας, μέσα από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablets και Smartphones, από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.

Όταν, όμως, πρόκειται για αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτου προκύπτουν σημαντικά ερωτήματα που χρειάζεται να απαντηθούν, όπως:

Πόσο χρόνο χρειάζεται να δαπανήσεις για να περιηγηθείς μέσα σε δεκάδες ιστοσελίδες και e-shops μέχρι να βρεις το ανταλλακτικό που ψάχνεις;

Πόσο σίγουρος είσαι πως θα καταφέρεις να επιλέξεις το κατάλληλο ανταλλακτικό για το δικό σου αυτοκίνητο, μέσα από εκατοντάδες κωδικούς παρόμοιων προϊόντων;

Η ημερομηνία που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματός σου, εξασφαλίζει πως θα κάνεις τη σωστή επιλογή ανταλλακτικού;

Σε τι περιπέτειες θα μπεις σε περίπτωση που τελικά το ανταλλακτικό που παρήγγειλες δεν είναι το κατάλληλο και θα χρειαστεί να το επιστρέψεις;

Τελικά θα σου κοστίσει φθηνότερα ή ακριβότερα;

Η εταιρεία «CAR PARTS Ε.Ε.» με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις εύκολα, γρήγορα και οικονομικά αυτό ακριβώς που αναζητάς, να απαντήσει σε όλες τις απορίες σου και να δώσει τη λύση για κάθε μάρκα και τύπο αυτοκινήτου.

Η «CAR PARTS» δραστηριοποιείται στη Λαμία με αντικείμενο το εμπόριο γνήσιων after market ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Διαθέτει επίσης πλήρες και επαρκές απόθεμα λιπαντικών, μπαταριών, ειδών φανοποιίας και πρόσθετων χημικών. Παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις και ευέλικτες λύσεις με προϊόντα πρώτης τοποθέτησης και άριστης ποιότητας.

Η φιλοσοφία της είναι η καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, ιδιώτη ή επαγγελματία.

Τα σημαντικότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα της «CAR PARTS» είναι τα εγγυημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας, η συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών, οι αξιόπιστες υπηρεσίες και οι ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

«CAR PARTS»… Η αξιόπιστη επιλογή!
Αντώνη Τρίτση 27, Λαμία
Τηλέφωνο: 22310 42212