Λαμία: Η πιο δυνατή ομάδα στο αυτοκίνητο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 08:10 Λαμία: Η πιο δυνατή ομάδα στο αυτοκίνητο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το «Group Karellis» έκοψε την πίτα του και βράβευσε τους καλύτερους!!!

Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στο προσωπικό και τους συνεργάτες του «Group Karellis», που το βράδυ του Σαββάτου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μέσα σε μια πολύ ζεστή "οικογενειακή" ατμόσφαιρα στην ταβέρνα το «Συντριβάνι».

Το «Group Karellis» έχει ταυτίσει το όνομά του με το χώρο του αυτοκινήτου και συνεχίζει δυναμικά. Στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης του το 2018 σημείωσε σημαντική άνοδο των πωλήσεων του και για μια ακόμη χρονιά ήταν η 1η επιλογή για αγορά καινούριου αυτοκινήτου.

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και το προσωπικό της εταιρείας.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Διεύθυνση της εταιρίας ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό και τους συνεργάτες, άλλωστε η βραδιά ήταν αφιερωμενη σε αυτούς, και βράβευσε αυτούς που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους, στους τομείς που ο καθένας εργάζεται.

Δείτε τις βραβεύσεις στο βίντεο που ακολουθεί.....

Η πολύ όμορφη βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό με την ορχήστρα της ταβέρνας Συντριβάνι.

Δείτε φωτογραφίες...

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση