Λαμία: Ποιο είναι το νέο στέκι για καφέ, ποτό και σνακ στην πόλη;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 08:17 Λαμία: Ποιο είναι το νέο στέκι για καφέ, ποτό και σνακ στην πόλη;

Η οδός Σατωβριάνδου απέκτησε νέο στέκι και ήδη από την πρώτη μέρα λειτουργίας του έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για τον υπέροχο καφέ του, όσο και για τον τρόπο λειτουργίας του.

Ο λόγος για το «Coffeegram», που βρίσκεται στην οδό Σατωβριάνδου 35 (έναντι της PizzaFan), που με την πρώτη κιόλας ματιά καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερο πολυχώρο.

Ο συνδυασμός του κόκκινου και του μαύρου, τα άνετα τραπεζοκαθίσματα και οι επιλογές διακόσμησης, δημιούργησαν έναν χώρο ιδανικό για όλες τις παρέες, καθώς και για οικογένειες που θέλουν να περάσουν ποιοτικά το χρόνο τους.

Το «Coffeegram», όπως γίνεται αντιληπτό και από το όνομά του, δίνει πολύ μεγάλη βάση στην επιλογή, τη διαχείριση και την παραγωγή καφέ. Γι’ αυτό και χρησιμοποιεί ένα από τα πιο εκλεκτά χαρμάνια που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, τον DolceVita, της εταιρείας Moak.

Ένας καφές 100% Arabica, χωρίς καμία ανάμειξη, ο οποίος ακόμα και χωρίς ζάχαρη, αφήνει μία γλυκιά επίγευση μέχρι την τελευταία γουλιά. Μια δοκιμή μπορεί να αλλάξει κάθε γνώμη για τον καφέ στην πόλη της Λαμίας, καθώς σερβίρεται όπως πρέπει: 5 δευτερόλεπτα χτυπημένος και με την προσθήκη 4 κύβων πάγου.

Στόχος του «Coffeegram», άλλωστε, είναι να έχει την καλύτερη ποιότητα και ο πελάτης του να απολαύσει τον πιο γευστικό καφέ!

Θα γευτείτε επίσης την αυθεντική ιταλική σοκολάτα μαύρη και λευκή, ενώ δεν περνά απαρατήρητο και το τσάι Greenfield σε 8 μοναδικές γεύσεις.

Ακόμα και οι φανατικοί του Γαλλικού καφέ θα βρουν στο «Coffeegram» το μηχανισμό της Aromat, με τον οποίο ο καφές σερβίρεται πάντα πλούσιος σε αρώματα και με δυνατή και μεστή γεύση.

Το «Coffeegram» σερβίρει κάθε είδους αναψυκτικού και ποτού, καθώς και ενεργειακό ποτό σε 8 διαφορετικές γεύσεις και σόδα σε 6 διαφορετικές γεύσεις, που δύσκολα βρίσκει κανείς στη αγορά.

Αν είστε λάτρης του τσίπουρου, του ούζου ή της μπύρας, μπορείτε να γευτείτε τα αγαπημένα σας ποτά σερβιρισμένα πάντα με εξαιρετικούς χειροποίητους μεζέδες, όπως σπετσοφάι, κεφτεδάκια σε σάλτσα και πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με κρέμα τυριού από ανθότυρο.

Ενώ αν θέλετε κάτι για... τη λιγούρα, μπορείτε να επιλέξετε τοστ και σάντουιτς με πλούσια και φρέσκα υλικά της επιλογής σας.

Το «Coffeegram» διαθέτει πανί προβολής 84'', για την προβολή ποδοσφαιρικών και άλλων αγώνων, καθώς και δύο υπολογιστές με πρόσβαση στο ίντερνετ, οι οποίοι και είναι προσβάσιμοι στους επισκέπτες δωρεάν.

Μην χάσετε τις μοναδικές προσφορές του «Coffeegram»: 1,50€ καφές με νερό για όσους θέλουν να πάρουν τον καφέ τους πακέτο από το κατάστημα, καθώς και για όλους τους μαθητές, φοιτητές, ένστολους, εργαζόμενους Δημόσιων Υπηρεσιών, οδηγούς ταξί και λεωφορείων.

Σερβιριζόμενο τοστ με αναψυκτικό στα 3,50€, ποτό στα 4€ και ούζο, μπύρα, τσίπουρο και πάντα με τη συνοδεία μεζέ στα 2,50€!

Το «Coffeegram» εξυπηρετεί και με delivery όλη την πόλη στο 22310 34681, ενώ μπορείτε να το ακολουθήσετε σε Facebook και Instagram.

Αξίζει να επισκεφθείτε το «Coffeegram» και να διαπιστώσετε γιατί ήδη κάνει τη διαφορά στην πόλη μας!

«Coffeegram» ... ήρθε για να μείνει!!!

 

«Coffeegram» - Coffe, Snacks & More
Σατωβριάνδου 35, Λαμία
Τηλέφωνο για delivery: 22310 34681

Facebook: Coffeegram
Instagram: Coffeegram

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση